Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde ai gasit timpii ?
    La prima cursa ai avut clapeta deschisa ca se auzea gajaind

Comment

• timpii or sa fie azi afisati azi, din ce spun ei. La plecare erau 2 pancarde in care scriau numarul de concurs si timpul final. Daca te vei uita la filmuletele mele puse http://www.youtube.com/user/takeapeak01
      . La finalul fiecarui filmulet este filmat timpul final.

Comment

• uitati lista cu timpii. Dupa cum spuneam, faceam fata cu brio in clasa B.
        Attached Files

Comment

• http://www.*******.ro/curse-legale/c...ate-18554.html

Mocanu Cozmin Marius
          Dacia Logan 1.6i
          Cel mai bun timp:18.447

*** 4 t u n i n g
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• In prima cursa i-a intrat bretonul in ochii )) si l-a batut tomberonul galben
            sigpic
            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• in prima cursa e ceva necurat... Am pierdut cursa cu fiat-ul 500, adica el a ajuns inaintea mea la finish doar ca eu am timp mai bun ca al lui, doar ca ambele sunt imense, fata de cum am mers urmatoarele ture.

Stiu ca in prima tura am plecat tarziu ca nu stiam semaforul, deci inseamna ca acel cronometru pleca imediat ce se punea verde nu cand treceai prin fotocelula dar tot nu inteleg cum am timp mai bun pentru ca nu am terminat inaintea lui...

multi spun ca nu se calcula timpul de reactie... atunci cum am timp mai mic decat cel care a trecut primul linia de finish si cum am reusit timpi asa de prosti?

Comment

• Felicitari pentru participare si rezultate.
                Din ce-am mai vazut pe la concursuri e posibil ca timpul lui sa fi iesit mai prost ca al tau( chiar daca ai terminat dupa el) pentru ca a furat startul si a fost penalizat.
                Cred ca e singura explicatie plauzibila.
                :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Un idiot acum cateva ore neavand loc a zis sa ma bage pe mine in bordura si a reusit. Este cu siguranta un angajat meridian sud. M-am dus dupa el dar a intrat in zona restrictionata cloentilor si pe mine nu m-au lasat. Pana acolo m-am dat si jos la el din masina dar a plecat in tromba. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie despre masina din atasamant, daca este de la dacia sau a unui alt om. Daca nu este a daciei sunt curios daca i-a lasat sa se plimbe prin bucuresti cu ea. Ma gandeam sa ma duc sa ii stresez putin cu niste mail-uri si plangeri avand in vederea si "respectul" cu care m-au tratat cand am vopsit masina la ei si lucrarea "foarte buna" pe care au facut-o, dupa 2 ani a inceput sa apara rugina. Uitati cata graba a fost pe el, o parcare cu roata fata pe bordura si cealalta jos si a oprit motorul fara sa mai astepte sa se lase stergatoarele... Un misel.
                  Attached Files

Comment

• Desi razbunarea e arma prostului , eu jucam X si 0 pe masina aia ) . Sau ma duceam la politie si declaram ca a intrat unu in mine cu respectivul numar de inmatriculare/masina si a fugit de la locul accidentului cu pricina .

Comment

• Dute la politie daca nu ramai cu gura cascata si janta zgariata
                      sigpic
                      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Si ma duc la politie si spun ca ? cum poti demontra ca el m-a impins in bordura daca nu m-a atins. Sunt satul de politia de la accidente usoare si decat sa imi fac nervi aiurea mai bine raman asa... cand o sa am timp o sa refac buza. Astia ar merita calcati pe cap dar din pacate traim in jugla, numita Bucuresti in care camerele de supraveghere din pras sunt doar pentru a nu se plictisii niste oameni la munca si sa le dea televiziunilor imagini cu accidente cu betivi, care doboara stalpi.

A facut tata un drum Bucuresti-Buzau-Navodari si retur pe acelasi traseu. Din spusele mamei mele a mers cu 120-140 si cu multe depasiri. Chiar sunt curios sa ajuns la masina sa vad consumul (fiind primul drum extraurban cu axa)

Comment

• melcule, te-a atins pe undeva? ca daca nu...atunci din pacate cam ai dreptate, legea e facuta prost asa cum e si nu prea ai ce face.
                          poate va mai aduceti aminte de accidentul de acum cativa ani din Dr Taberei, la moghioros cu loganul care a ferit un taximeTRIST si a derapat si a lovit un stalp chiar pe coltul parcului? jegu' cu taxiul a scapat fara sa ia macar o amenda!
                          deci daca nu esti atins pe nicaieri... sorry
                          @nimeni : de ce ai fi jucat X si 0 pe masina ? e vina masinii ca soferul e cum e?

Comment

• vezi tu melcule, din motivul asta zic eu cateodata ca nu bine sa eviti bizonii, ajungi sa-ti strici tu masina sau si mai rau sa fi tu vinovat.
                            @skd_ozenel:in legatura cu accidentul de care amintesti soferul loganului a avut si el o parte din vina,a evitat taxiul cu rotile blocate si a tras de volan.

Comment

• vinovat, nevinovat...taximetristul l-a omorat fara sa il atinga macar. de asta zici bine...mai bine o aripa zgariata decat infipt intr-un stalp.
                              doar ca in secundele alea nu iti trece prin cap ce urmeaza. te gandesti doar sa te feresti. si din una in alta...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google