Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu stiu cum sa o iau Dr_mke, ironic sau pe bune dar multumesc. :d

Comment

• Nu zic melcule, arata foarte frumos culoarea, dar parca ar fi mers si barile vopsite alaturi de manere si oglinzi, ar fi aratat complet fresh, vorba lu` nea mke
      hai cu frane (ventilate), directie, amortizoare, cu lookul stai bine
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Da sam stiu, toate vopsite arata bine, mult mai fresh, dar parca o bara de mcv arata si mai complet, dar si un clean arata si mai fresh dar chiar si un bad boy tot frash arata, sa mai zic ca un eleron pe portbagaj si unu la luneta sus devine mai marfa, sa mai zic si de un difuzor integrat in bara? sau chiar scos pliurile din bara... dar parca si incuietorile trebuie sa dispara. Sa va spun ca mi-am facut cheltuielile pentru primavara si cu siguranta nu as fi dat banii de pe mecanica pe vopsitorie.

Suspensie 600 lei, anti ruliu 80, ambreiaj 460, volanta 250,frane 200, ceva rectificari pe la motor 350, arcuri sport 450, = 2390. Sa ii pun in fibra si bari integrale pentru a multumi forumul sau sa ii bag in ceva ce ma va multi pe mine la final, cand voi merge cu masina?

Comment

• Mie-mi place cum arata, chiar mai mult cu bandourile si manerele negre (adica mai bine asa decat cu ele cojite dupa 1 an). Daca vrei pot recomanda un service care poate face partea neagra a barii sa arate ca noua.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Da-i jos servo-directia ca sa fiu eu multumit!

Imi place cum arata acum. Rotile sa le mai infrumusetezi la primavara, faruri, brate stergatoare, si atat. Arcuri oricum iti iei.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• partea neagra a barii a fost vopsita cu negru si este destul de ok. As vrea sa dau cu un spray de la mafra pentru a reimprospata plasticul. Cea mai buna reimprospatare a plasticului se face cu feonul industrial ce incalzeste , doar ca nu oricine face asta pentru ca de la a le face negrei si a le gauri este o distanta mica rau si eu in Romania nu am auzit asa ceva inca.

Comment

• Toata lumea zice de bari vopsite, de manere, bandouri etc.Dar niste placute de inmatriculare noi?Cu siguranta o vor face mult mai "fresh" decat astea obosite si sterse.
                AG 16 Y M A

Comment

• Luni vor fi noi ) e in plan de cand a intrat masina la vopsit.

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                    Toata lumea zice de bari vopsite, de manere, bandouri etc.Dar niste placute de inmatriculare noi?Cu siguranta o vor face mult mai "fresh" decat astea obosite si sterse.
                    + 1 alin !!!!

Comment

• Eu zic s-o iei pe bune Știi bine că mie-mi plac mașinile stock care arată țiplă.

Bandourile vopsite necesitau multa pregătire antevopsire, care dacă nu era făcută perfect, la primul bobârnac se ciobesc.

Jante ?
                      sigpic

Comment

• ATs cup albe sau galbene .....daca tot are anvelope stock ...merita o culoare frumoasa ...sa le scoata in evidenta

ps: Sa vi la mine ca mai am niste vopsea galbena
                        Last edited by lau911; 12 December 2013, 22:40.
                        sigpic
                        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Daca nu le vopseste el, i le facem noi la primavara cand uita masina in parcare, cu rotile montate, ne gazam atat pe noi cat si masina dar sa merite! )
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Masina a iesti cu bine din service si e din nou pe strazi. Char mi-a lipsit enorm. Culoarea la o rpima impresie este draguta si imi place doar ca pentru necunoasctori sau pentru neatenti pe intuneric sau lumina slaba este tot albastru marin, iar in soare va fi albastru egee. Se diferentiaza prin perla draguta care in soare isi arata frumusetea. Daca ma puneti sa va spun exact oanta de culoare nu pot sa va spun. La intuneric ia nuanta de mov inchis, iar la soare se deschide enorm ajungand la un albastru clar.

Astazi in mall s-a efectuat prima parcare pe 2 locuri pentru siguranta :d o sa fiu injurat dar cel putin acum la inceput sa imi menajez si eu masina :d
                            Sa mai spun ca masina a fost spalata la ora 17, iar la ora 24 este plina de praf?

Probleme care ard sunt urmatoarele: sa curat geamurile bine, sa curat partea din spate care e de praf din vopsitorie, sa imi pun folie, sa imi pun capace la roti (arata incredibil de hidos asa) si sa remediez bataia din viraje care cred ca se datoreaza bucselor antiruliu schimbare acum 50 000 km. Daca nu se va rezolva inclin catre un set de planetare dar sper sa ma insel (bataia pe viraje este infernala dar nu mereu, iar jos in roata n exista si nici in pivoti (unul e schimbat recent iar celalt este inca ok) si inca o probem urgenta e sa ma ocup de matiz care m-a caatorit timp de 3 saptamani si cu care nu poti depasi 70 km/h pentru ca ii fug rotile. pe stanga bate un capat de bara cum nu am vazut niciodata, iar pe dreapta exista o bataie din rulment (care are 10 000km...)

In rest toate bune, ne facem calcule de reglabila )

PS. jantele ats albe nu prea imi plac, sunt comune dar nici galben nu cred ca vine foarte ok. O sa fac niste poze in weekend cu masina si facem cate vt-uri si decidem

Comment

• In sfarsit va fi curata
                              Sa te duca cum iti place.

Comment

• Pe aici prin provincie setul de ats-uri este cam 6-700 Lei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google