Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• treaba de comunist

Comment

• cu placere ma!
      Can't touch this !

Comment

• frumos, se merita munca daca te tin ceva vreme....

Comment

• Farurile au fost puse pe masina si sunt ok. Noaptea cand m.am uitat la ele aprinse se vad cateva (destul de multe) zgarieturi. Cred ca trebuie sa incerc cu un 400, deoarece farurile erau zgariate adanc tare. Snt multumit de rezultat, acum sper sa reziste si sa nu se matuiasca.
          Am spalat pentru prima data masina la lukoil si a iesit frumoas doar ca a fost cam frig, au o perie interesanta care chiar spala masina si nu ia doar praful de la suprafata, cum se intampla la spalatorii.

A o intrebare pentru cei care au habar, din ce cauza se fac acele mici zgarieturi longitudinale. Masina a fost spalata de 2 ori si de ficare data a fost staersa de mine prin tamponare , nu prin intindere, adevarul e ca nici apa nu prea sta pe ea ca are o pelicula de ceara. Ma seaca la culme cat detare ies in evidenta cand e intuneric si bate lumina puternica pe un loc.

Comment

• La lukoil nu prea imi pare stralucit spalatul. Incearca la Omv , este pachetul ala la 22ron si cu spalare sasiu , dupa ce e gata o mai stergi cu un prosop de microfibra.
            PS: Spui ca ai spalat masina la lukoil , la perii si te intrebi de unde zgarieturile?

Comment

• nu la perii, au o lance in care in cap are perie. Peria nu a fost folosita pe maisna mea ca nu era decat praf ce s-a luat imediat, intrebam sa aflu o parere de la cei care au folosit-o.

Nu o sa bag niciodata masina la perii, am vazut cateva masini atacate bine de perii si nu vreau sa am aceeasi experienta.

Craciun fericit tuturor !

Comment

• revin cu cateva poze proaspete... Masina pur si simplu oriunde ar sta parca are lipici la lovituri. Cred ca un venit mi-a liniat plafonul. Am cel putin 10 linii perpendiculare cu directia de mers date la o distanta aproape egala si in spate cateva linii mai lungi. Pe usile din dreapta si in spate pe aripa chiar pe marginea de langa luneta a cazut ceva metalic si lung si mi-a luat vopseaua zdravan. Imi vine sa duc masina la tara sa pun o prelata pe ea si sa o las acolo ... chiar nu are niciun rost, oricat de disperat am fost parcand in locuri ferite, tipand la lume sa aiba grija la usi cand le deschida, sa nu calce pe prag, sa nu se scuture pe prag ... gasesc altii cumva sa iti faca ceva la masina ...

Ma gandesc serios sa le refac pe casco desi nu prea stiu unde sa ma duc, daca sa le fac la vandalism sau cum sa le incadrez...

Am pus ceva bani deoparte si daca ma mentin cu moralul ridicat la primavara masina va fi la potentialul maxim.
                Attached Files

Comment

• Te sustinem moral))
                  sigpic
                  Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• sunt mai multe decat erau atunci in auchan cand ti le-am aratat?
                    poate le bagam amandoi deodata la vopsit :d
                    Can't touch this !

Comment

• Cu ce dai zapada de pe masina ?
                      Urmele par de la vecinii de langa , cand dadea cu lopata zapada , poc o lopata in masina....

Comment

• de pe masina am dat zapada cu mana cat sa nu am un cosciug. cand au ramas 2..3 cm de zapada nu am mai dat, s-a topit singura sau a zburat in primii metrii.

si eu m-am gandit ca se poate sa fie de la vecinii care au dat cu lopata dar totusi mi se pare prea sus ... e deasupra geamului si din ce vad eu pare sa aiba o traiectorie in jos... in fine tot ce e posibil sa imi fi facut vecinul ca foarte neglijent. O sa o rezolv eu si cred ca tot la casco.

Comment

• Originally posted by Ionut.11 View Post
                          sunt mai multe decat erau atunci in auchan cand ti le-am aratat?
                          poate le bagam amandoi deodata la vopsit :d

Ba tu nu auzi ca tu o vopsesti aici

veniti amandoi la mine ... mergem, facem, o rezolvam cumva ! ))
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• julitura din poza 3 e de la o usa de SUV, in dreapta este cum a deschis-o iar in stanga este cum s-a lasat coltul de usa pe masina ta cand s-a urcat inapoi
                            aceeasi cauza cred ca este si la cele din pozele 1, 4 si 5
                            la cele de pe plafon si transversal de pe capote arata de parca ar fi tras cu ceva sau ar fi tarat ceva (poate sa fie si de la un fermoar "plimbat" de un "binevoitor")
                            nasol momentul... poate dai de faptasi ca sa le "spui" sa fie mai atenti
                            sigpic
                            Ambition 1.5 dc

Comment

• Da-o-n ma-sa de treaba , natia lor de nenorociti :|
                              I changed her oil , she changed my life
                              sigpic

Comment

• Folie mai bine, se zgarie se schimba. Si e si mai ieftina. Sau folie transparenta peste lac?
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google