M-am uitat cu atentie la poze. Se distinge clar o dunga subtire, ca si cum ar fi fost lovita de o muchie metalica ascutita, gen lopata.
Melcozaur 1.4 MPI
Collapse
X
-
M-am gandit sa ii pun colant transparent dar nu pe toata masina ... mi se pare aiurea sa fac asta. O sa ma duc la casco sa vad ce si cum se va rezolva pentru ca masina nu va ramane asa. Nu am facut parcari in linie langa alte masini ci doar paralele cu bordura.. In fine faptul e consumat si nu am ce sa mai fac. Sa lasam deoparte vopseaua si prostiile astea in general :d In curand o sa iau o volanta de 200.
Comment
-
Folie de protectie poti pune jos sub coltul usilor spate, pe pasajul aripii spate, pana sus in linie cu bandoul. Chiar ajuta la prevenirea ciocobelilor provocate de pietrele aruncate de rotile fara. Chiar si cu folie, o lovitura de lopata precum cea din poze, iti strica vopseaua.sigpic
Comment
-
Nu exista termenul de "volanta de 200" poate volanta de 1.6 care permite un ambreaj de 200 mmsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Sa nu se mai repete!sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Da-o naiba de vopsea, tre' sa ne dam cu totii!!
Comment
-
poze?
Uite e bine acum?
Comment
-
ca aia de pe masina o fi noua O volanta noua costa cat masina daca o vand. Razvan eu am zis de la inceput ca ceva nu e in regula cu clapeta aia. Cand am pus-o prima data am facut un drum pana in centru pe ud si am resetat special cb-ul sa vad consumul. Nu eram obijnuit cu raspunsul rapid din cauza banutului mai mare si apasam ca inainte si masina pur si simplu mergea mult mai rapid ca inainte, la final consumul a fost de 13.5... nici iarna nu am 13.5.
Cand am fat clapeta de la viteza jos si mie mi s-a parut ca e o putoare si ca nu mai are nicio vlaga in ea jos dar cand am pus admisia de megane ( cu clapeta tot de 44) situatia s-a remediat.
Comment
-
Comment
Comment