Originally posted by o8MeLC
View Post
Melcozaur 1.4 MPI
Collapse
X
-
Intre timp am schimbat ambreiajul sachs cu 6 arcuri cu unul cu 4 care sta frumos tot in casa impreuna cu volanta care a fost putin pasuita de alessandro.
Am sudat o prindere de la evacuare care se desprinsese si facea ca un carucior de butelii si am verificat ce mai face clapeta mea de la evacuare si am aflat ca este gripata iremediabil. Am dat o groaza de wd40 si nu s-a simtit nicio modificare. Pentru moment ramane asa, pe inchis, pe viitor se poate sa vina ceva electric special de asa ceva.
Masina a primit o ceruire completa astazi si arata binisor.
Comment
-
Zici ca ai pus folie pe faruri, asa de intunecate arata pozele .
Comment
-
Spune-mi te rog, cu ce, ceara ai dat masina? Daia la borcanel sau la tub? Ai prosop cu microfibre, ca s-o poti lustruii?Last edited by andrei_mircea; 3 July 2014, 22:16.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
-
consuma si mai putin cand e curatasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Nu stiu daca mai este cineva activ pe aici dar mi-am amintit de acest topic si am zis sa ii fac si o incheiere.
MeLC-ul a fost trimis la remat si in locul lui a aparut o Skoda Octavia 1.5 TSI. O masina care trage fara sa te murdaresti pe maini
Intre timp, toate piesele de pe Logan sunt inca acasa si in cazul in care este cineva interesat de ele ma poate contacta.
Amintesc urmatoarele:
Amortizoare sport bilstein + arcuri Eibach
Axa sport 263
Admisie Renault portata
Jante ATS
Galerie de evacuare / Serpi 4-2-1
Cutie de viteze rapoarte scurte 1,2,3,4 - 5 este normal, nu afecteaza consumul la drum lung
Cred ca am si o chiulasa rectificata cu 0.5cm
Pentru detalii / preturi puteti sa imi lasati mesaj in privat sau aici. La unele exista deja anunturi pe OLX.
- Likes 1
Comment
Comment