If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nici o problema, eu sunt putin nemultumit ca acele nu sunt rosu mai aprins, dar o sa rezolv cu timpul, nu e o prioritate acum Toba e categorie street si e suportabila la drum lung, nu este o problema, in combinatie cu catalizatorul scos sunt foarte multumit de sunet
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Multumesc frumos, stie cineva sa imi zica niste jante mai usoare in afara de ultraleggera, ats dtc ? vreau sa iau in calcul niste posibilitati de jante
Motorul este euro 4 sau 5? S-a simţit ceva faptul că ai scos catalizatorul? Iar softul bănuiesc că este totuşi "standard", nu? Adică nu e ceva custom.
ÃŽmi place maşina. Fă ceva cu cromul acela din faţă, sau sari direct la prelungirea capotei faţă.
Baftă!
Motorul este euro 4 sau 5? S-a simţit ceva faptul că ai scos catalizatorul? Iar softul bănuiesc că este totuşi "standard", nu? Adică nu e ceva custom.
ÃŽmi place maşina. Fă ceva cu cromul acela din faţă, sau sari direct la prelungirea capotei faţă.
Baftă!
Motorul este EURO 4, sa simtit prin faptul ca urca mai repede in ture, cel putin asa mi se pare mie iar softul da, e standard, nu e ceva personalizat. Cromul da, depinde de gusturi si sincer nici eu nu prea il inghit si cand o sa fac grila si portbagajul clean iese si ala din echipare Cu prelungirea capotei presupun ca te referi la badboy din capota dar capota vine prea la nivel cu farul si nu as putea sa ii fac cum pot cei cu ph1
Multumesc frumos, stie cineva sa imi zica niste jante mai usoare in afara de ultraleggera, ats dtc ? vreau sa iau in calcul niste posibilitati de jante
Ceva calitativ si cat de cat usurele Team Dynamics Pro Race incepand cu 6,1kg in varianta 15',Fondmetal EVO CORSE,SAN REMO CORSE (astea sunt o idee mai grele dar sunt foarte rezistente),Wolfrace Pro-Lite usurele deasemenea insa pe mine unu nu prea ma incanta cand aud de ele.Mai sunt si altele gen Enkei,Rota,Volk insa costa cat jumatate de logan.Spor la treaba!
Multumesc pentru sugestii, mi-ar placea sa ma axez pe ceva bun si cred ca voi strange bani pentru sanremo sau poate gasesc din cele mentionate de mine ceva la mana a2a ultraleggera sau ats-uri pe 15 sau 16.
ar mai fi jantele MOTEC, sunt multe modele frumoase si usoare. modelul Nytro este folosit la drag, la vtm. eu m-am uitat mult timp dupa ele, au fost o optiune serioasa. restul ti le.a spus alex miu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment