Logan DNY 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nici o problema, eu sunt putin nemultumit ca acele nu sunt rosu mai aprins, dar o sa rezolv cu timpul, nu e o prioritate acum Toba e categorie street si e suportabila la drum lung, nu este o problema, in combinatie cu catalizatorul scos sunt foarte multumit de sunet
    Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

Salut..frumoasa masina ai..bafta in continuare

Comment

Multumesc frumos, stie cineva sa imi zica niste jante mai usoare in afara de ultraleggera, ats dtc ? vreau sa iau in calcul niste posibilitati de jante

Comment

chiar cate kg au jantele tale cu tot cu cauciuc?

eu pe ale mele le-am cantarit si aveau 18 kg cu tot cu cauciuc....bine am si balonul mai mare 17 50 205
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Frumoasa culoarea si bine aleasa motorizarea.Sa te bucuri de ea.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Multumesc, si eu sunt foarte multumit de motorizare Nu le-am cantarit dar cred ca tot pe acolo am si eu greutatea jantelor

Comment

Motorul este euro 4 sau 5? S-a simţit ceva faptul că ai scos catalizatorul? Iar softul bănuiesc că este totuşi "standard", nu? Adică nu e ceva custom.
                ÃŽmi place maşina. Fă ceva cu cromul acela din faţă, sau sari direct la prelungirea capotei faţă.
                Baftă!
                http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Sunt gusturi si gusturi.Mie imi place acel crom,si in spate si in fata.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by ionescu liviu View Post
                    Motorul este euro 4 sau 5? S-a simţit ceva faptul că ai scos catalizatorul? Iar softul bănuiesc că este totuşi "standard", nu? Adică nu e ceva custom.
                    ÃŽmi place maşina. Fă ceva cu cromul acela din faţă, sau sari direct la prelungirea capotei faţă.
                    Baftă!
                    Motorul este EURO 4, sa simtit prin faptul ca urca mai repede in ture, cel putin asa mi se pare mie iar softul da, e standard, nu e ceva personalizat. Cromul da, depinde de gusturi si sincer nici eu nu prea il inghit si cand o sa fac grila si portbagajul clean iese si ala din echipare Cu prelungirea capotei presupun ca te referi la badboy din capota dar capota vine prea la nivel cu farul si nu as putea sa ii fac cum pot cei cu ph1

Comment

Originally posted by Danny90 View Post
                      Multumesc frumos, stie cineva sa imi zica niste jante mai usoare in afara de ultraleggera, ats dtc ? vreau sa iau in calcul niste posibilitati de jante
                      Ceva calitativ si cat de cat usurele Team Dynamics Pro Race incepand cu 6,1kg in varianta 15',Fondmetal EVO CORSE,SAN REMO CORSE (astea sunt o idee mai grele dar sunt foarte rezistente),Wolfrace Pro-Lite usurele deasemenea insa pe mine unu nu prea ma incanta cand aud de ele.Mai sunt si altele gen Enkei,Rota,Volk insa costa cat jumatate de logan.Spor la treaba!
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Multumesc pentru sugestii, mi-ar placea sa ma axez pe ceva bun si cred ca voi strange bani pentru sanremo sau poate gasesc din cele mentionate de mine ceva la mana a2a ultraleggera sau ats-uri pe 15 sau 16.

Comment

imi plac farurile si jantele,arata bine iar motorul este axact ce trebuie,bafta in continuare...

Comment

Daca iti permiti,DTC-urile lui StefanDSE(parca) isi merita fiecare banut.
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

ar mai fi jantele MOTEC, sunt multe modele frumoase si usoare. modelul Nytro este folosit la drag, la vtm. eu m-am uitat mult timp dupa ele, au fost o optiune serioasa. restul ti le.a spus alex miu
                              Last edited by geo_ultras; 29 March 2013, 23:07.

Comment

Da, intradevar jantele lui Stefan merita banii insa ma tem ca nu pot sa iau inca in calcul investitia, va trebui sa mai astepte putin...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google