Logan DNY 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Lau911, evo corse san remo era pe lista mea acum ceva timp tot asa pentru ca am auzit ca cele de la Evo Corse sunt si mult mai rezistente dar stiam ca si mult mai grele. Acum ca zici de aceste Evo Corse X3MA m-ai pus pe ganduri. Sunt cu mult mai grele decat ultraleggera? ca sincer as putea inchide ochii daca ar fi cu un kg in plus, ca sa fie mai rezistente.
    Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

Au cam 6,5 kg in functie de et .. Acum conteaza si ce vrei sa faci cu ele . Dar eu as tinde spre evo la ce asfalt avem pe strazi si in motorsportul din Romania !
      Ca bani sunt lafel ultralaggera sau chiar mai ieftine daca prinzi o promotie la r nick !
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Jantele le voi folosi in regim normal de utilizare, adica nu le iau doar pentru competitii pentru ca nu imi permite timpul si bugetul sa ajung la competitii prea des, sa zic daca ajung la doua, trei intr-un an e mai mult decat suficient. Avand in vedere starea drumurilor tind spre varianta cu Evo Corse ca daca as merge pe Ultraleggera as sta tot timpul cu frica sa nu iau vreo groapa aparuta din senin si sa platesc sa o indrept sau chiar sa o schimb. E cineva care are Evo Corse pe 15' pe aici pe forum sa imi fac o idee cum da pe masina?

Comment

Am ales intr-un final, dupa nopti nedormite si decizii peste decizii am hotarat sa raman pe Ultraleggera, voi astepta aproape 3 saptamani sa le primesc dar sper sa merite asteptarea si sa nu regret decizia in timp. Am comandat si anvelopele, cele de pe fata au venit deja, Yokohama Parada 195/50/15 si pentru spate Nankang NS2, 205/50/15, urmeaza zilele astea sa ajunga. Avand in vedere ca jantele au 7J, nu cred ca voi avea probleme, nu?

Comment

De ce luati voi cauciucuri mai bune pt fata si mai slabe pt spate n-am sa inteleg niciodata.
            Cand, daca vrei sa faci o economie, faci invers.

Comment

Am luat anvelopele astfel gandind ca e bine sa am aderenta buna pe fata unde solicitarea si greutatea sunt mai mari si merita sa iau ceva mai bun iar pe spate nu am facut nici acolo rabat de tot si am luat ceva in limita de buget ramasa si am ales aceste Nankang. O sa vad pe parcurs daca am facut bine sau nu dar cred ca sunt suficient de bune ca anvelope.

Comment

Felicitari pt alegere ... Ultralaggera sunt niste jante perfecte !
                In legatura cu anvelopele ... Eu am avut si parada si ns2 , iti pot spune: Calitatea costa !
                Succes!
                Ps: sa nu ai probleme cu abs-ul avand dimensiuni diferite .
                sigpic

Comment

Multumesc Lau' , am avut inainte jante pe 17 cu 205 pe fata si 225 pe spate si nu am avut probleme cu abs'ul...nici acum nu cred ca vor fi probleme. Cu anvelopele nankang am citit niste pareri, dupa ce le'am comandat si lumea e multumita, o sa vad si eu cum se comporta. Singurul lucru de care ma indoiam era daca vor sta bine pe 205 la jantele care sunt 7J, sa nu fie "bombate".

Comment

215 merge pe 7 j fara probleme , 205 se muleaza perfect !
                    sigpic

Comment

Au venit, mult mai repede decat ma asteptam, le-am echipat si acum pot spune ca simt ca pluteste cu ele
                      Attached Files

Comment

Ehe ... frumoase sandale
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google