Cu prelungirea pe spate eu zic sa te mai gandesti, fac pariu ca o sa arate urat.
Cs 92 all
Collapse
X
-
daca arata urat o voi da jos, inca n-am pus nici spoilerul de PH2 si nici prelungirea
Comment
-
pusa de proba arata bine, vine perfect la linia spoilerului, pe masina chiar nu am idee ce si cum
Comment
-
multumesc! din cauza vremii inca nu pot monta spoilerul de PH2
Comment
-
toate la timpul lor...sti doar ca e criza )
Originally posted by dany91 View PostFrumoasa masina, facuta cu gust, imi place. Spor la modificari si drumuri bune!
Originally posted by cosmin83 View PostAi o culoare de invidiat,daca ai pune si folie pe luneta ar da mai bine,sa nu mai zic de un eleron pe luneta ar arata bestila.
Comment
-
Chiar arata bine masina,imi place...cred ca am sa fur si eu cateva idei de la tine,legate de luminile in interior.Merci
Comment
-
Originally posted by danielriz View PostChiar arata bine masina,imi place...cred ca am sa fur si eu cateva idei de la tine,legate de luminile in interior.Merci
acum si tu Cosmine...nu cred ca sunt singurul care l-ar vrea )
Comment
-
chiar daca vremea nu ma ajuta masina va primii spoilerul spate de PH2 saptamana asta, asta nu multumita mie ci unui sofer neatent care m-a lovit in parcare
revin cu poze cand e gata masina
Comment
-
-
aveam in plan sa-l schimb dar trebuia vopsit in culoarea masinii, dupa cele intamplate pot spune ca am noroc sa-l pun mai repede...desii nimeni nu-si doreste sa-si vada masina lovita
Comment
Comment