Logan 1.4 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 1.4 2007

Salut tuturor, vineri 29.03.2013 am reușit și eu să îmi cumpăr un logan SH, din anul 2007!
    Ca dotări este laureat, culoarea vișiniu, motor 1.4 km 78.000.
    A costat 3250 Euro și am reușit să iau de la fostul proprietar aproape toate actele, în afară de dovada de la ANAF ce dovedește că taxa e plătită și nerecuperată!Mi-a spus că la el la ANAF nu se eliberează săptămâna trecută dovezile și nu l-am crezut, mă gândeam că a recuperat-o. Mi-a răspuns că în 2007 iulie când a înmatriculat-o, taxa era 100-150 Euro și că nu ar fi avut sens să dea statul în judecată pentru suma asta..Am mers cu el și cei de la ANAF mi-au spus întradevăr că în perioada menționată de el nu eliberează!
    Am o întrebare de la voi, cei care ați înmatriculat logan în 2007: atât era taxa atunci?...cei de la anaf mi-au zis că pot face eu cererea din județul meu deoarece eu sunt proprietarul.....
    Acum, aștept păreri de la voi....!
    Attached Files

Pe un Laureate, in iulie 2007, am platit in jur de 400-500 de lei, taxa respectiva. Nu mai retin exact dar cam pe acolo era suma.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Dap eu am platit 146 euro in octombrie 2007 pentru 1.4 mpi, pe vremea aia era cam 3,4 -3,6 lei un euroi.

Comment

noiembrie 2007 - am platit 750 lei (aproximativ) la 1.4

Seamana cu a mea!

S-o duci bine drace - pune-o pe gaz si vei fi super multumit!!

Comment

Masina arata bine sa o stapanesti sanatos ,dar incearca sa faci ceva cu grila aia vopsita sau daca iti place asa las-o.In rest toate cele bune sa te bucuti de ea si cati mai multi kilometri impreuna.
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Vezi ca ai un bec de proiector ars

Comment

sa o stapanesti fara incidente.planuri de viitor pentru ..visinica ta?
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.
                ceva planuri pentru viitor ?
                sigpic

Comment

Planuri pentru viitor...
                  -folie neagră
                  -leduri bord schimbate(probabil albastru - ceasuri, alb/roșu-ace)
                  -jante modelul ca în poză, cred....
                  -revopsit aripa dreaptă fată, deoarece mi-a spus că a fost îndoită și are altă nuanță;
                  -schimbat bec faruri cu led;
                  ............................................

Să văd ce mai găsesc pe la voi și îmi place pe parcurs!
                  Am observat becul de la proiector, l-am cumpărat și urmează să îl montez, dar mă apuc de toate astea după ce o înmatriculez!Mulțumesc pentru păreri...
                  Știe careva daca pot face cererea pentru adeverința ANAF oriunde sau e obligatoriu în județul meu?

EDIT: b) în cazul persoanelorfizice*‐*organul fiscal în a căruirază*teritorială*îşi are domiciliul fiscal persoana
                  fizică
                  Attached Files
                  Last edited by TudorIonut; 1 April 2013, 16:00. Reason: Am găsit răspunsul!

Comment

Vezi ca si pe pozitie ai un bec ars.
                    Poti incepe cu playerul. A trecut vremea casetelor. Bafta la modificari.
                    MY CLA

Comment

La poziție nu e niciunul ars?În ce poză se vede, că nu știu unde observi?
                      Playerul îl voi schimba cu unul nou, dar prioritar rămâne înmatricularea!
                      Am văzut că adeverința anaf se eliberează cam în 15 zile ....ce se întâmplă dacă nu o înmatriculez pe numele meu în timpul ăsta?Îmi mai trebuie alt certificat fiscal dacă reuşesc să o trec pe numele meu la taxe şi impozite?

Comment

Bine ai venit in club!

Comment

in ultima poza se observa foarte clar si un proiector si o pozitie arse culmea ambele pe aceeasi parte.
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

A fost lovită în partea dreaptă!Cică, în parcare.....stâlpul e întreg şi neatins....mecanicul a zis că doar la aripă....!

Comment

Noi poze, am și înmatriculat-o, dar nu am aparatul să fac altele acum! Pozele sunt de luni, iar marți a fost înmatriculată, adică ieri, preluând numerele OT-04-HBA....Vor apărea poze și cu numerele noi. Acum voi începe să modific câte ceva, am cheltuit cam 1.000 RON cu înmatricularea și nu au mai rămas bani decât pentru schimbul de ulei și filtre! Nu rămâne așa, primul lucru schimbat va fi folia pentru geamuri și colantul pentru stâlpi!
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google