BV 06 RMN - 1.5 dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa de ieftin?la mine in oras costa in jur de 450,sa nu mai vb de cel original costa undeva la 800.

Comment

Chiar asa, ce marca si unde l-ai pus? Si al meu e crapat dintr-o parte in alta si trebuie sa rezolv problema.

Comment

cosmin83, ti-l cumpar eu si ti-l trimit daca iesi mai eftin,

logan21cdc, pe str. tarnavei gasesti
        sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Mersi frumos,ma bate gandul sa il schimb si eu ,ca e tot zgariat plus o ciobitura,dar cred ca in toamna.

Comment

Am uitat sa precizez inainte de ,,incident" cu ceva timp am dat jos xenoanele pt itp, am uitat sa le mai pun inapoi desi noaptea lasa de dorit lumina becurilor clasice si m-a lasat bateria dupa numai 3 ani (rombat tornada 80 Ah), bateria originala (rombat calciu 70 Ah) a mers 5 ani, acum am pus zap tot de 80 Ah.

Ajutati-ma intr-o dilema o capota noua aftermarket costa 260 de lei, o capota second din dezmemeberai 300-350 de lei, o capota de origine 600 de lei,la care se mai adauga vopsitu 250 de lei, balamalele care trebuie schimbate dupa ce s-au dat peste cap plus manopera.
            Voi ce a-ti face sau alege?

Multumesc.
            Last edited by bv06rmn; 14 March 2014, 06:55.
            sigpic

Comment

Eu as alege una SH, poate ai noroc si o gasesti si la culoare. Am mai vazut si alte componente de caroserie aftermarket, care int-un timp destul de scurt au inceput sa rugineasca sau la cea mai mica grindina deja erau bubuite. Acum tu faci cum crezi si cum te tine buzunarul.
              sigpic

Comment

mai am putin si ma dau batut, parca toate capotele au disparut de pe lumea asta, iar care au mai ramas sunt lovite, ma gandesc sa iau o capota after market pe care sa o infoliez ulterior, ce ziceti?
                sigpic

Comment

a primit fata capota intre timp
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

interesanta combinatie, poate te hotarasti si o lasi asa atata timp cat nu e ruginita sau bubuita, merge macar in sfarsit ai gasit capota.

Comment

da... multa lume imi zice sa o las asa, momentan mai trebuie sa-i repar plafonul care trebuie vopsit dupaia, dar pana atunci asa va ramane
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

Te-ai informat daca plafonul se poate indrepta prin PDR ?

Comment

nu cred ca am sa gasesc in brasov un service sa aibe asa ceva
                          sigpic

Comment

a trecut ceva timp de cand nu am mai postat in acest thread, intre timp masinutei i s-a indreptat plafonul si vopsit, la fel si capota, i-am mai schimbat si rulmentii fata, uleiul + toate cele 4 filtre iar tulumba de frana a cedat, am cumparat una din dezmembrari cu 80 de lei, mai trebuie sa schimb discurile si placutele de frana pe care va marturisesc ca nu stiu de care sa ii pun (masina a venit din fabrica cu discuri ventilate si etrieri TRW) un disc de frana TRW ventilat costa 105 lei/buc si setul de placute 59 de lei, voi ce ziceti?
                            sigpic

Comment

Sunt topic-uri dedicate pentru discuri de frână, inclusiv plăcuţe de frână.
                              Doar răbdare să ai să citeşti şi mai ales, să filtrezi informaţia.

Comment

Mi ar fi placut sa-mi permit sa pun discuri, etrieri, placute de van, dupa resoftare am observat ca franele nu mai fac fata, dar...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google