Dacia Logan Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan Ph2

In cateva cuvinte:
    -1.6 16v
    -Laureat
    Attached Files

Foarte frumoasa .. vinzi jantele ? )

Comment

Adevarat, frumoasa masina, si jantele se potrivesc de minune.

@danezu09 daca nu le vinde mergem si le furam, apoi dam cu banu care le pastreaza, sau le tinem cu schimbu glumesc, sa le invarti sanatos speed_shock

Comment

Intr-un cuvant. SUPERBA!
        MY CLA

Comment

Le-am avut intr-un timp de vanzare dar acum nu le mai dau.
          Attached Files
          Last edited by speed_shock; 8 April 2013, 23:27.

Comment

la suspensie ai modificat ceva? remapare banuiesc ca nu..

Comment

Da arcuri rosii amortizoare pe gaz,are si soft filtru k&n de cutie,bujii ngk iridium mai multe.

Comment

foarte frumoasa masinuta!o stiu de undeva...:-?doar din arcuri sport ai coborat o?ai taiat din ele?cu cat a coborat masina?bafta cu ea!
                AdY_JmL_2015

Comment

Am fost la voi la intalnire la Bucuresti.
                  Da doar din arcuri,nu am taiat din ele.nu stiu sa spun exact cat a coborat dar cu jantele de iarna 185.65 r 15 la viraje stranse imi cam atinge.

Comment

hai lasa ca vine vara si poti sa te bucuri in voie de toate cele enumerate mai sus;)

Comment

facuta cu gust masina si intretinuta,felicitari...ce mai vrei sa i faci la ea?

Comment

momentan caut niste praguri dar nu gasesc ceva sa dea asa cum vreau eu pe masina si in rest la interior incalzire in scaune si un set de scaune.

Comment

praguri care zic eu ca ar da bine sunt cele din kitul de la dacia de ph1,ce amortizoare pe gaz ai si cat te a costat,ce diferenta este intre cel stock si astea?

Comment

sachs am pe ea,e putin mai rigida in rest nu e mare schimbarea ptr ca am avut pe ea tot pe gaz de fabrica.numai stiu exact cat au fost cele de fata dar pe spate mai de curand le-am schimbat si au fost 450 lei.
                            Attached Files
                            Last edited by speed_shock; 9 April 2013, 01:08.

Comment

Frumoasa masinuta , iar in legatura cu pragurile e cu dus/intors. Personal nu mi-as pune praguri , dar de ar fi sa pun le-as pune pe cele de origine (din 2 bucati) . In rest cat mai multi km fara probleme .

PS: La praguri eu zic ca ai muuulte variante , tinand cont ca ph1 si ph2 sunt identice...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google