Multumesc ! M-am straduit si eu. Am facut ce am putut.
My Ride B-293-SDP
Collapse
X
-
Avem stop central cu leduri.
Multumesc colegului Laurentiu MLM pentru ajutor.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Sincer ma bate un gand dar trebuie sa fac rost de un stop sa vad ce pot face cu geamul.
Ca vreau sa il fac un pic "afumat" sa se pupe cu culoarea masinii si apoi sa ii pun leduri.
Da vreau sa vad daca gasesc pe cineva sa imi faca un geam clar aceeasi forma.
Da pana nu am un stop pe care sa il stric nu fac nimic.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Si eu am avut in plan.. am cautat pe cineva sa imi faca sticla din plexiglas si nu prea se face e foarte curbata sticla in partea de sus..si daca face costa prea mult, am o idee de la cineva sa fac gauri in spatele la stop unde e plasticul ala negru sa tai forma la placutele cu leduri....dar e tigania c-am mare si nu vreau sa stric stopurile de pe masina.
Comment
-
SDP , m-am interesat eu . Si pe mine ma batea gandul sa le fac full led . Sticla nu prea ai cum sa o salvezi , doar daca o tai la cald cu un pistol de la o instalatie de lipit la cald (cum folosesc baietii care lipesc carene moto si alte plastice ) . Dar asa tai si din plasticul de la far , de lipit este procesul invers ....
Sau poti sparge sticla de pe stop si sa faci altele la baietii care fac din plexiglas . Ultima oara cand am vb in Bucuresti (sunt cei care sunt si pe 4 ciuning , Soare Magic Srl ) imi cerea 125ron/buc de sticla clara , cei din Hunedoara cereau 350-400ron pe ambele sticle. Ti le poate face si la culoare (adica rosii , si semnalizarea galbena in cazul in care pui leduri albe ) dar era un plus de 25-30ron pe sticla.
Leduiala o faci la Dragman...
Comment
-
Intr-un final glorios si dupa multi nervi in seara asta am finalizat si ledurile interioare.
Sunt 4 module in spate, 4 module sub fiecare scaun si cate 3 module sub bord in stg. si dr.
Deci cam asta a iesit.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment