My Ride B-293-SDP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

S-a tras un pic din acel tampon. O sa o mai asez eu dar nu am mai avut timp sa ma ocup de ea.

Dar se rezolva nu e mare lucru.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Parerea mea e ca primul logan, B 53 SDP a fost o bijuterie cand o aveai. Aceasta nu o vei mai putea face la fel.
      Tot parerea mea, este ca ph2'urile sunt mai greu de modificat la exterior decat ph1'urile, rezultatul fiind in favoarea ph1'ului.

Comment

La fel normal ca nu am cum sa o fac dar o sa iasa ceva frumos si din asta mai ales ca am invatat niste chesti de la celalalt.

Acum ramane sa vedem ce o sa iasa incetul cu incetul.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri la maxim de noua achizitie .

Comment

frumos ce ai facut pana acum la ea,arcuri nu vrei sa i mai pui sau treci la reglabila?bafta cu noul proiect!

Comment

Multumesc frumos de aprecieri. Vin si arcurile sunt in casa numai ca mai trebuie si timp sa le pun pe masina.

Comment

Dupa 3 zile de munca am reusit sa pun si eu toata muzica pe masina.

Am pus difuzoare fata de 13" sistem Alpine si pe spate coaxiale de 13" tot Alpine, subwoofer-ul meu vechi dar bun inca si playerul cu luminite.

Multumesc mult pentru ajutorul pe care mi la acordat colegului nostru Fugulet care a muncit mult la masina dar si lui Canto si Mario Popa.

Si niste poze.
                Attached Files

Comment

Frumoasa lucrare!sa iti cante cu placere si voie buna in noua masinuta!...poate treci intr-o seara sa o aud si eu.
                  sigpic

Comment

Frumos lucrat bravo si auditie placuta.

Comment

Multumesc ! Sigur o sa o auzi vorbim la telefon si vin intr-o seara cat mai repede ca trebuie neaparat sa vorbesc cu tine.

Comment

mamaaa ce firaraie pe acolo, cred ca esti multumit de lucrare, abia astept sa aud muzica...

Comment

Adevarat ca sunt foarte multe fire dar asta este. Imi pare rau ca nu am facut o poza in spatele playerului, sa vezi acolo ce de fire sunt ca abia am reusit sa le fac sa intre playerul in locas.

Comment

Foarte frumoasa masinuta si succes in continuare cu noul proiect http://http://www.loganclub.ro/forum...hp?albumid=834

Comment

Masina arata impecabil am avut onoarea sa ma uit atent la ea , bafta

Comment

prieteneee hai odata cu arcurile alea, daca vrei te ajut eu sa le pui pe masina, numai sa le pui
                                Nu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google