My Ride B-293-SDP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari, arata bine!

Comment

• Unde s-a montat folia? Multumesc anticipat

Comment

• imi poti da si mie un pm cu nr lor?vreau sa mi pun si eu din nou pe spate dar sunt curios cat ma costa s o dea pe cea veche jos.mersi!
        AdY_JmL_2015

Comment

• poti spune aici, ca sa aflam cu totii si sa nu mai dai atatea pm-uri.
          sau e secret ?

Comment

• Nu e nici un secret. Atelierul este in zona Stefan cel Mare si numarul de telefon este urmatorul: 0733 688 029.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• felicitari foarte frumos
              Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
              Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
              Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Multumesc Cosmin. Sunt pragurile de la tine care au venit foarte bine pe masina.

Comment

• Frumoase pragurile, arata bine pe masina, felicitari!
                  Imi poti da un pm cu cat te.a costat pragurile inclusiv vopsea?

Comment

• Frumoase ! De prins , le-ai prins cu kit-ul lor sau le-ai lipit cu silicon ?

Comment

• Frumos!!! Au schimbat mult aspectul...
                      MY CLA

Comment

• urata masina ai mo

Comment

• @Cosmin-Poe: Pragurile au fost luate de la cosmin_uau si le-am vopsit la mine la serviciu si nu a costat nimic.

@emilemy: Sunt prinse cu kitul lor ( cu suruburi ) si in partea de sus lipite cu silicon de parbriz.

@PRESTIGE: Multumesc si mie imi place cum arata.

@chroma: Asta e atat am putut. Si poate pe viitor o sa pot mai mult.

Comment

• Pentru ca ...... vreme calda am mai bricolat un pic la masina.

Amortizoare spate galbene sa fie in ton cu cele de pe fata si la praguri un pic de culoare.

Si am reusit in seara asta sa fac si ledurile din faruri albastre pe buton sa se aprinda.
                            Attached Files

Comment

• Imi place foarte mult cum arata masina cu toate elementele puse ulterior (eleron, eleron luneta, praguri) si se pare ca ideea cu vopsitul jantelor a fost foarte buna. Schimba total aspectul masinii. Arata muuuuuuult mai bine cu jantele argintii.

O singura recomandare am: da jos stickerele din poza de mai jos pentru ca le face sa para ca sunt guri false de aerisire din Vitan.
                              Attached Files
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google