te-am vazut luni seara parca cand ieseai pe langa caminele din tei...arata bine rau masina in realitate...tu ai doar finala sport sau tot traseul modificat??
My Ride B-293-SDP
Collapse
X
-
pune-i intermediara aia la loc si scapa de porcaria aia de toba parerea mea ! Te-am vazut prin oras zilele trecute ...
Comment
-
Dani eu nu as spune asta in locul tau. Te asigur ca este o toba chiar buna. ( Nu zic asta pentru ca am si eu una la fel) Fara silencer sunetul este acceptabil iar cand il montezi este putin mai galagioasa decat una stoc. Singurul lucru care nu-mi prea place este culoare, dar nu se vede decat cand te bagi sub ea...
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Postpune-i intermediara aia la loc si scapa de porcaria aia de toba parerea mea ! Te-am vazut prin oras zilele trecute ...
Apropos, bai masturbel (DNY), cand iti spune unul in trafic sa dai tare in toba, nu-i mai face jocul; unul in trafic cu un Megane negru. Este colegul meu.
In rest, sa nu mai intorci pe dubla continua in fata mea ca te fac breloc cu duba mea.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Originally posted by Mario Popa View PostBai masturbel (DNY). Cand altii modificau masini tu mergeai in picioare pe sub pat.
Apropos, bai masturbel (DNY), cand iti spune unul in trafic sa dai tare in toba, nu-i mai face jocul; unul in trafic cu un Megane negru. Este colegul meu.
In rest, sa nu mai intorci pe dubla continua in fata mea ca te fac breloc cu duba mea.
@SDP - am avut si eu Carub ... se auzea zici ca erau 2 tigai sparte !
Comment
-
Off topic :Si cand ''masturbel "s-a facut mare le-a dat clasa veteranilor in materie de modificat !
On topic : Tobele Carub au rezonate deranjante pe paja 2500 -4500 ture , apoi pana in 7000..........au acelasi zgomot sau se diminueaza ,nu mi se pare ok dupa un drum de 150 km iti zornaie capul .Si daca urla si daca nu urla tot asa trage !
Personal al pune intermediara inapoi si as pune o toba normala .sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
Comment