My Ride B-293-SDP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos ca şi lumină însă nu înţeleg ce vă place vouă la albastru ăla care îţi ia ochii eu am pus doar sub scaune şi sub nord şi ştiu cât am înjurat şi eu...
    Legat de sticlele de la stopuri, în Braşov se găsesc cu 40 lei bucata cu semnal alb. Alea de pe stopuri nu ai şanse să le scoţi întregi, am încercat.

Sent from HTC EVO 3D using Forum Runner
    Last edited by B 83 RMJ; 18 June 2014, 00:47.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Parerea mea e ca in spate nu o sa tina mult,pentru ca o da dea cu picioarele in ele.arata frumos,bafta in continuare.

Comment

• @B 83 RMJ : Sunt puse pe buton asa ca atunci cand ma deranjeaza la drum intins ca doar acolo ma deranjeaza le opresc. Legat de stopuri poti sa scoti geamurile prin taiere.

@cosmin83: Asa am avut si la cealalta si au rezistat fara probleme.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Ştiu. Şi eu tot la buton le am şi sunt legate şi la uşi când se deschide una să se aprindă şi la picioare. Dar eu ziceam de culoarea în sine eu am alb tot, albastru dă o lumină de zici că eşti chior, şi culorile în general, aşa mi se pare mie. Ca aspect e frumos nu zic nu, când vezi la altu' e super :p

Sent from HTC EVO 3D using Forum Runner
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Incearca sa bagi modulele sub mocheta si gauresti in drept lor! Super Albastru

Comment

• frumoasa lumina ambientala, oricum in mers nu cred ca o foloseste, baniuesc...

Comment

• Ma bucur ca va place. O folosesc si in mers dar numai in oras nu si la drum intins.

Azi am reusit insfarsit sa fac si bad boy. Momentan este fibra si vopsea negru mat.

Luni intra la finisat si vopsit si revenim cu poze.
                Attached Files

Comment

• Primul bad boy care imi place cu adevarat pe ph2.... bravo

Comment

• Cat te duce cu tot cu vopsit ? Banuiesc ca e o caciula de bani.

Comment

• Chiar arata bine fata de ce am mai vazut pe PH2..
                      MY CLA

Comment

• vopseste interiorul farului unde e lupa ca nu imi place cum arata , trebuia sa facem bad boy-ul mai mare)
                        Last edited by hmv86; 20 June 2014, 20:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by hmv86 View Post
                          trebuia sa facem bad boy-ul mai mare)
                          da-mi si mie, te rog, un pm cu pretul, cu tot cu vopsitul. multumesc.

Comment

• Intr-adevar frumos bad boy-ul. Cred ca e cel mai reusit pe care l-am vazut pe un Ph2. Bafta!

Comment

• Ma bucur ca va place.

@B997NDL : Vopsitoria se va face pe casco si nu ma costa nimic sau aproape nimic. O sa il cinstesc si eu pe vopsitor ca sa o finiseze bine.

@hmv86 : Eu zic ca e cum trebuie. In legatura cu farurile ma mai gandesc.

Comment

• pai ai facut deja dosarul pentru casco ? sau le zici ca ai gasit masina in parcare cu bad boy-ul facut si acum trebuie sa-l vopsesti ?! ))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google