am vazut un logan cu jante ca si ale tale vopsite negru lucios si arata foarte bine
Ambition Tuning ......huh ce-mi place :)
Collapse
X
-
Originally posted by marselArata destul de bine masinuta. Ce as avea de obiectat e totusi ca spoilerul spate nu prea se potriveste cu restul masinii; eleronul parca e un pic cam mare, puteai gasi ceva mai dicret, nu asa urias. Daca tot ai dat 350euro pe vopsit, ai fi putut sa le zici sa-ti traga aceeasi culoare si pe oglinzi care au ramas ca niste "pistrui" pe caroserie. Ceva poze cu interiorul???
Sa ai parte de ea si fara evenimente neplacute!
Originally posted by dogy_10am vazut un logan cu jante ca si ale tale vopsite negru lucios si arata foarte bineLast edited by crististreulea; 1 November 2007, 14:23.Logan Ambition 1.5 DCI - 2006
Passat 1.9 TDI - 2006
Audi 80 1.9 - 1989
Dacia PICKUP 1.4 - 2003
Comment
-
oglinzi si bandouri cromate?! omg ..
Comment
-
Frumusica masina.Imi place.Sa o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme.Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
frumoasa masina imi place cum arata cu eleronul ala
sa o stapanesti sanatos
Pentru sectiunea "My Ride" va rugam sa incercati sa nu postati comentarii de genul "Sa o stapanesti sanatos","Cati mai multi km" ,si sa faceti asa incat postul sa fie ceva constructiv
Last edited by crististreulea; 18 September 2007, 16:32.sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
Eu nu am citit tot ce sa scris pana aici, si-mi cer scuze de chestia asta, am vazut masina deabia azi, si imi place mult ce i-ai facut. Au iesit foarte bine imbinarile la bari cu restul caroseriei, si faptul ca'i toata vopsita intr-o singura culoare, da altfel. Am cateva obiectii de facut daca nu te superi: abtibildul ala cromat de pe capacul de la rezervor + ornamentele acelea de pe aripi gen aerator + plasele din bara fata este cam rara si se vede ce este dupa ea. Masina arata super si imi place f. mult. Cu stima, si sper ca nu te-am suparat cu postul meu., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment