Pe data de 14-mai-2014, am alimentat loganul cu 49.28litrii de motorina, pentru 300de lei (6.09lei/litru). Atunci am decis ca o sa merg sa scot consumul absolut dar absolut minim, adica in afara localitatii max 70-80-90km/h. Rar am atins 90km/h. Apasam acceleratia de parca intre talpa si pedala era un ou, unde vedeam ca urmeaza sa franez, atunci nu mai acceleram, daca mergeam la vale, atunci lasam ca masina sa mearga la vale lejer, fara acceleratie.De atunci am parcurs cu masina 1.000KM. Zilnic am folosit masina, cu distante care varieaza intre 2km - 60km. De la birou pana acasa (2km), la diferite locuri prin oras, iar in afara localitatii cu distante in medii de 10km. In masina in general a fost 1 persoana, max 2, masina nu a fost incarcata si nu am folosit aer conditionat.
Si in acest fel am putut scoate un consum mediu de 3.4L/100Km.
Conform datelor din fabrica, consumul mediu este de 3.8L/100km.
Mentionez ca pentru a scoate acest consum, iti trebuie mult calm, sa vezi ca te depaseste si camionul de 40T.
Acum o sa revin la viteza normala, la stilul meu de mers (atunci o sa consume undeva la 4.5- 5L/100km).
Nu am vrut sa ma dau mare sau sa fac mare tam tam, doar va arat si voua ce e capabila masina.
Stiu ca pe langa turatia mica, am sanse sa fac mai mult rau, de aia revin la stilul meu de mers.
Numai bine tuturor.
L.E. nu am folosit butonul eco nici o secunda. am mers pe modul normal.
Si in acest fel am putut scoate un consum mediu de 3.4L/100Km.
Conform datelor din fabrica, consumul mediu este de 3.8L/100km.
Mentionez ca pentru a scoate acest consum, iti trebuie mult calm, sa vezi ca te depaseste si camionul de 40T.
Acum o sa revin la viteza normala, la stilul meu de mers (atunci o sa consume undeva la 4.5- 5L/100km).
Nu am vrut sa ma dau mare sau sa fac mare tam tam, doar va arat si voua ce e capabila masina.
Stiu ca pe langa turatia mica, am sanse sa fac mai mult rau, de aia revin la stilul meu de mers.
Numai bine tuturor.
L.E. nu am folosit butonul eco nici o secunda. am mers pe modul normal.
Comment