LE - nu am gasit o descriere despre butonul ECO. ma refer la cartea masinii, nu din auzite sau din incercate. Vreau sa citesc ce au scris despre butonul eco cei de la Dacia.
Logan 2 - 1.5dci - 90CP
Collapse
X
-
Atasez 2 imagini.
1. scut logan ph1 - ph2
2. scut logan 2
sunt asemanari, dar sunt si diferente.
eu zic ca nu s-ar potrivi 100%.
Comment
-
claxonul de la noul logan ... zici ca ai sub capota o oaie regusita pe care ai tras-o de coada
la capitolul stergatoare ... nu numai ca iti uda toata masina cand mergi ceva mai tare dar in plus nici nu poti regla stropitoarele ... si mai mult chiar ieri mergand pe o ploaie torentiala stergatoarele mele au inceput sa cam "scartaie"pe geamuri ... semn ca la nici 6 luni de la achizitie ar cam trebui schimbate
Comment
-
Ieri am comandat una bucata scut motor pentru Logan 2, astazi a ajuns cu fan courier. am plecat la un service, toata operatiunea a durat 10 minute.
s-a dat jos scutul din plastic,
s-a montat scutul din metal, totul vine perfect la locul lui.
atasat gasiti poze.
costuri
scut 300ron
fancourier 35ron
manopera 15ron
acum am scutul plastic pus in pivnita.
un lucru interesant. pe scutul plastic, pe partea inferioara este un material ca fononim, cum gasim si la capota.
pentru insonorizare o fi? nu stiu.
scutul metalic nu are asa ceva.
Comment
-
Originally posted by djxhouse View Post2. in mers cand spal parbrizul mai mult, apa iese pe la geamul lateral si oglinda la sofer..grrrr
Originally posted by M.FLORIN View Postclaxonul de la noul logan ... zici ca ai sub capota o oaie regusita pe care ai tras-o de coada
Scutul de metal nu mai este folosit de foarte multi producatori si asta din motive de siguranta. Eu imi doresc scut de plastic. La impact frontal puternic datarita scutului de plastic motorul nu mai este impins in bord spre pasageri, ci cade cateva grade spre asfalt. Nu ai sa gasesti scut metalic nici la Audi S8, numai din plastic. Deci ce ti-ai facut tu nu e bine deloc. Dacia a intrat in randul marilor producatori, iar acest scut nu este cost reduction. Se face in alte parti cost reduction.Last edited by Archangel80; 28 May 2013, 11:23.
Comment
Comment