SV.08.DZZ Cu Aere De Lux

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata deosebit. asteptam exteriorul

Comment

exteriorul este cat se poate se stock..nu are modificari..am preferat sa imi fac prima data interiorul pentru confortul meu..cand vor mai fi fonduri ne ocupam si de exterior..multumesc

Comment

ne poti recomanda persoana/firma care ti-a imbracat fetele de usi in piele? Mie unul imi place ce a iesit

Comment

Foarte frumos,cred ca e cel mai tare interior pe care l-am vazut,pe fetele de usi ai lipit pielea cu ce?

Comment

Sorine, daca am inteles eu bine si le-a facut singur

Comment

Foarte frumos interiorul.

(O mica gaselnita am si eu - ca sa fiu in ton cu cei dinaintea mea - pe vreme insorita bordul deschis la culoare se va reflecta deranjant in parbriz. La masinile cu tapiserie de piele, partea superioara a bordului este de obicei gri inchis sau neagra.)

Oricum, ca si impresie generala, cred ca este cel mai elegant interior de Logan pe care l-am vazut pana acum.

Felicitari.
              Logan GPL 1.4

Comment

Fainosag' , zici ca e facuta pentru India ...

Comment

Felicitari. Imi place cum arata.
                  La tetiere parca mai trebuie lucrat un pic. sa nu aiba riduri. in rest e de nota 10.

Comment

toata lucrarea este facuta de mine, cand e soare afara reflecta in bord pe mine unul ma deranjeaza putin ,deobicei pot ochelari si totul se rezolva ...tatal meu merge asa si a spus ca nu il deranjeaza si nu e singurul ..poate sunt eu mai sensibil ..
                    va multumesc pentru aprecieri

am uitat unele detalii privind noile undate`uri
                    oglinzi electrice si incalzite de prestige
                    resoftare (de care sunt foarte multumit)
                    eliminat jocul schimbatorului de viteze
                    linie audio mac cu statie+subwofer
                    un dvd care inca nu este montat si vor mai urma..
                    Last edited by andy_0740; 14 May 2013, 18:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

inca 2 poze
                      Attached Files
                      Last edited by 77sky; 14 May 2013, 19:22.

Comment

unul din cele mai frumoase interioare din club! daca reusesti sa schimbi si volanul...
                        aaa fa ceva si cu clapetele din interior, ceva crem cu negru sau alta combinatie care sa "pupe" cu restul interiorului!
                        sigpic

Comment

bravoo..arata de vorbesti singur..cu prima ocazie la Gura-Humorului te contactez..bravo!! mai ales ca e facut de tine!!
                          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Superba culoarea interiorului,dar nu prea imi place imitatia de lemn,parca ar fi mers mai bine piele neagra in loc de lemn,totusi important sa iti placa tie.Bafta in continuare.
                            sigpic
                            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

nairoad cu orice ocazie esti binevenit .
                              sincer in legatura cu lemnul si eu am avut o oarecare emotie ..dar in realitate arata mult mai bine.
                              va multumesc!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google