SV.08.DZZ Cu Aere De Lux

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca o aranjezi putin si la exterior ar fi chiar ceva extraordinar..cred ca ar da mai bine pe alta culoare..interiorul e de vis!!
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

da ..sa speram ca am sa ajung si la exterior...ceva idei sunt dar finante mai putine..oricum la exterior cand se va ajunge mari modificari nu vor fi..ceva finut si un set de jante ..totul mergand pe ceva mai elegant

Te rog ca, pe viitor, sa atasezi pozele DOAR cu Gestiunea Atasamentelor! Merci!
      Last edited by 77sky; 20 May 2013, 14:45.

Comment

Frumos, ca idee ne poti spune cat a costat toata modificarea ?
        Skypee™

Comment

toata afacerea nu a ajuns foarte mult pentru ca au fost cumparate doar materialele necesare si interiorul(bord, fete de usi..) ..si restul a fost facut de mine

Comment

Arata destul de binisor, ai facut o treaba buna, felicitari! Dupa cum au mentionat si altii, ar trebui sa faci si ceva cu volanul. Bafta!

Comment

Arata bine!
              Doar ca nu trebuia sa faci huse, ci sa faci o tapiterie!

Comment

multumesc pentru aprecieri,de la husele de pe scaune a inceput totul,poate pe viitor cand vor mai fi finante se va face ceva si cu tapiteria scaunelor. cu stima

Comment

Este pacat sa nu faci ceva si la exterior... Macar vopsite elementele in culoare caroserie o folie si niste jante frumoase. Bafta!
                  MY CLA

Comment

FRUMOS !!! sa-l stapanesti sanatos si spor la strans finante , ca de idei vad ca nu duci lipsa . Mult succes in continuare !

Comment

@Prestige :sper ca in viitorul cel mai apropriat sa aiba parte si exteriorul de ceva modificari .stima!
                      @emilemy :multumesc si te asteptam cu mai multe poze ..din ce se vede e ceva frumos.succes!

Comment

Felicitari pentru lucrare.Spun si eu o parere, daca tot ai dat bordul jos de ce nu ai tras butoanele de la geamuri pe usi ?

Comment

era e idee buna ..dar tinand cont ca butoanele erau deja puse pe consola (la frana de mana..pentru gemurile spate ) am zis sa nu ma mai complic sa ramana asa mai ales ca am cautat o comanda pentru sofer cu 4 geamuri electrice si nu am gasit ceva care sa se potriveasca ca aspect. multumesc

Comment

thedevil, butoanele alea imense arata ca naiba pe usi )

Comment

da ..eu ma gandeam la ceva gen (masina straina ) cu butoane pe fiecare usa si la sofer o consola cu comanda la toate usile

Comment

Arata bine interioru bafta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google