My Car ..... PH-13-ROP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Car ..... PH-13-ROP

Salut ! am revenit si eu pe forum, dupa ceva vreme de pauza, in care m-am gandit ca ar fi bine sa deschid acest topic, in speranta ca ma veti ajuta cu sfaturi privind aducerea Golanului intr-o stare decenta !
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 27 May 2013, 23:53.
    PH-13-ROP

Pentru inceput va intreb cum as putea curatea vopseaua de pe jantele din aliaj, deoarece vreau sa le schimb culoarea cat mai urgent. Dar vreau sa aplic direct pe aliaj, si nu stiu nicio varianta, chiar si manuala sa indepartez vopseaua. Am inteles de la un prieten ca exista un smirghel de apa, dar nu am gasit in niciun magazin online de profil. Astept parerile voastre !
    PH-13-ROP

Comment

vezi ca sunt baieti prin bucuresti care fac vopsire in camp electrostatic, si initial se face o sablare pana la metal. eu asa le-am vopsit. rezista muuult mai bine decat vopseaua clasica. eu as scapa de tot kitul NFS. mi se pare ciudat pe o masina de 70-90 cp. ceva simplu si de bun gust ar merge. foarte importante jantele.
      in rest fara spoilere si alte avioane. te crede cineva cu priza aia de aer pe capota ?

Comment

Salut arata bine pentru inceput bafta.

Comment

Ce arata ma bine?
          Cm zice si B997NDL, scapa de umplutura aia ca e pacat de masina.
          Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

pentru inceput ai putea sa pui o bara de logan pe ea da jos pleoapele alea de pe far ca sunt prea marijantele arata bine in rerst bafta in continuare
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

ce hidosenie.....

Comment

jantele sunt frumoase, in rest....

Comment

Poze din toate pozitiile si te vom ajuta. Pentru inceput schimba bara fata, da jos pleoapele de pe far, vopseste interiorul lui in negru ( sau schimba-le), da jos priza de aer ( face mai mult rau in aerodinamica+ ca arata oribil)
                  In rest nu prea am ce sa spun. Bafta!
                  MY CLA

Comment

Partea proasta este kitul integrat... dupa ce il dai jos ca trebui sa revopsesti zonele repsective.
                    Oricum scapa de bare, praguri , "evazarile" aripilor. Farurile probabil sunt chinezarii chioare deci mai bine pune faruri stock.
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google