Salut. Daca tot am gasit si partea asta din forum, am zis sa va prezint masinuta mea noua, luata pe 30 aprilie 2007....deja am mici probleme cu ea, sau cel putin asa am impresia, dar nu mai conteaza. Sa avem cu totii cati mai multi km fara evenimente neplacute...
Logan 1.6 Ambition
Collapse
X
-
S-o stapanesti sanatos!
Frumoase pozele din curtea Simpotrans.;)
Comment
-
Nu am luat-o de la Simpotrans, dar stiu cum e pe la toate serviceurile. Am vazut curtea si mi-am dat seama, dup-aia m-am uitat la autocolantu de pe luneta si am vazut ca scrie Simpotrans.
PS: Frumoasa ultima poza.
Comment
-
Dap, am vrut mai multa putere, si de-asta am luat 1.6 8V k nu am avut bani de 1.6 16V....dar oricum, sper sa fi fost o alegere buna si sa ma tina la fel de mult ca fosta mea masina (Dacie 1300 din 1979, primul set motor facut in 2004 ) deci aici vorbim de fiabilitate serioasa, la Logan asteptam sa vedem....Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
eeehhhheeehhheee cristi, dupa cum se vede din profil dacia aia din 79 e mai batrana decat tine. atunci erau alte vremuri. acum traim intr-o societate de consum si masinile nu se mai fac sa te tina 30 de ani.
sa iti stapanesti sanatos loganul si multi km cu el fara probleme.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
Nu ma astept sa ma tina 30 de ani, dar macar un 5-6 ani, eu asa sper. Ca nu compari tabla de pe vechile Dacii, cu cutiile de Coca Cola din care este facuta tabla pe majoritatea masinilor noi. In legatura cu pretul, am avut o reducere de 1000 de euro (400 ca mi-am dus masina veche la Remat, si 600 euro a fost oferta la motoarele de 1.6). Atentie, nu am luat-o prin programul Rabla. Oricum, am luat-o la un pret foarte bun. Eu vroiam culoarea albastru mineral, dar cica erau la oferta Loganurile cu motor de 1.6 si culoare nemetalizata, iar albastru marin si acel rosu, nu mi-au placut. Asta este, acum culoarea conteaza mai putin ;)Logan Ambition 1.6 8V
Comment
Comment