Logan 1.6 Ambition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 1.6 Ambition

Salut. Daca tot am gasit si partea asta din forum, am zis sa va prezint masinuta mea noua, luata pe 30 aprilie 2007....deja am mici probleme cu ea, sau cel putin asa am impresia, dar nu mai conteaza. Sa avem cu totii cati mai multi km fara evenimente neplacute...
    Attached Files
    Logan Ambition 1.6 8V

frumos loganul, sper sa se rezolve problemele

Comment

S-o stapanesti sanatos!
      Frumoase pozele din curtea Simpotrans.;)
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Hmm....de unde stiai ca sunt de la Simpo Trans?De la nr de inmatriculare? sau de acolo ai luat-o si tu pe a ta cumva? P.S Apropo,ultima poza este prelucrata, cred ca v-ati dat seama, da mi-a placut cum a iesit....)
        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Nu am luat-o de la Simpotrans, dar stiu cum e pe la toate serviceurile. Am vazut curtea si mi-am dat seama, dup-aia m-am uitat la autocolantu de pe luneta si am vazut ca scrie Simpotrans.

PS: Frumoasa ultima poza.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sal stapanesti sanatos.Multi km fara probleme...
            sigpic

Comment

la fel zic si eu
              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

felicitari pentru masinuta,sa o stapanesti sanatos si fara probleme.
                PS.Vad ca ti-ai ales un benzinar 1.6

Comment

Dap, am vrut mai multa putere, si de-asta am luat 1.6 8V k nu am avut bani de 1.6 16V....dar oricum, sper sa fi fost o alegere buna si sa ma tina la fel de mult ca fosta mea masina (Dacie 1300 din 1979, primul set motor facut in 2004 ) deci aici vorbim de fiabilitate serioasa, la Logan asteptam sa vedem....
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

so stapanesti sanatos si sa faci cat de multi km posibili cu ea
                    Logan Ambition 1.5 DCI - 2006
                    Passat 1.9 TDI - 2006
                    Audi 80 1.9 - 1989
                    Dacia PICKUP 1.4 - 2003

Comment

eeehhhheeehhheee cristi, dupa cum se vede din profil dacia aia din 79 e mai batrana decat tine. atunci erau alte vremuri. acum traim intr-o societate de consum si masinile nu se mai fac sa te tina 30 de ani.
                      sa iti stapanesti sanatos loganul si multi km cu el fara probleme.
                      Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                      10.000 km - 22.01.2007

Comment

si 10 ani daca te tine e destul

Comment

cat te-a costat masina?!

Comment

Nu ma astept sa ma tina 30 de ani, dar macar un 5-6 ani, eu asa sper. Ca nu compari tabla de pe vechile Dacii, cu cutiile de Coca Cola din care este facuta tabla pe majoritatea masinilor noi. In legatura cu pretul, am avut o reducere de 1000 de euro (400 ca mi-am dus masina veche la Remat, si 600 euro a fost oferta la motoarele de 1.6). Atentie, nu am luat-o prin programul Rabla. Oricum, am luat-o la un pret foarte bun. Eu vroiam culoarea albastru mineral, dar cica erau la oferta Loganurile cu motor de 1.6 si culoare nemetalizata, iar albastru marin si acel rosu, nu mi-au placut. Asta este, acum culoarea conteaza mai putin ;)
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

ce fel de probleme ti-au aparut la ea sau ti s-au parut tie???frumoasa culoarea alba...s-o stapanesti sanatos si sa nu mai ai probleme cu ea..;) )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google