Logan 1.6 Ambition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am postat eu pe forum, in legatura cu un zgomot la franare si faptul ca mi se pare cam puturoasa masina mai ales ca are motor de 1.6 8V...in rest este OK. Ms
    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

pai cati Km ai la bord???? ca si mie mi sa parut puturoasa inainte mai ales ca nu trebuie sa depasesti 3500 de ture pana nu faci 3-4000 de Km...dupa limita asta sa vezi ce se infige...stiu cum e cat de greu se duce in ture si dabia isi ia viteza... ;) ca si eu am 1.6 MPI

Comment

Pai am 500 km (nici pe aia nu-i am sigur, am in jur de 490)......P.S Si 1000 km nu ai voie sa depasesti 3500 rot/min, nu 3-4000 km....k innebuneam )
        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

eu stiam de 3000 de km..pe bune..asa scie in cartea masinii la mine...parca
          Last edited by 1.5 DCI; 23 May 2007, 09:18.

Comment

Rodajul tine 1000 km (in care nu poti depasi 3500 rot/min)...dupa 3000 km, motorul ajunge la performantele maxime
            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

uni zic ca abia dupa 6000km isi da drumul motorul.

Comment

Probabil, am mai auzit, nu chiar de 6000, dar de 4-5000 km. Eu ti-am zis de aia 3000 km, pentru ca teoretic asa ar trebui (ca asa scrie in carte), practic, sincer nu stiu.
                Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Motorul teoretic dupa 3000 ar trebui sa-si dea drumul, dar performante maxime o sa obtii de la 4-5000 km in sus.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

si de la 4-5000 de ture in sus
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Ce inseamna ca motorul isi da drumul dupa 3000 km si ce inseamna ca motorul ajunge la performante maxime dupa 5000 km? Nu e acelasi lucru faptul ca-si da drumul (motorul) ) cu faptul ca ajunge la performante maxime? Si daca nu-l duc in 4-5000 rot/min, nu voi vedea diferenta? Ca asa se intelege din ce am citit pe forum la ultimele 3-4 post-uri
                      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

depinde ce vrei sa faci cu ea."Performante" de liniutze obtii daca o duci peste 4-5 mii rpm...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

chiar 6 mii
                          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Frumoasa, ii sta bine in alb.S-o stapanesti sanatos si fara incidente.
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

salut frumoasa masina si eu am tot un 1,6 ambition si nu am tinut cont de rodaj si am juns sa am 160 de mii fara nici o problemala multi km fara probleme

Comment

frumoasa masinuta, multi km fara probleme
                                sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google