My Car: Ag 14 NGR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumosi noii " adidasi " .... Felicitari pt masina

Comment

salut

si gata si jantele...cum vi se par?
      Attached Files
      Last edited by plushu_alex; 19 April 2014, 13:05. Reason: uitat sa scriu ceva

Comment

Mai bine aratau pe alb ,parerea mea !
        sigpic

Comment

Are dreptate colegul,aratau mai bine pe alb,inportant sa iti placa tie,bafta.

Comment

Frumoasa masina! Imi plac multe dintre imbunatatiri! Jantele sunt fine. Parca albe erau mai potrivite. Dar,pe ansamblu,e foarte OK.Felicitari!

Comment

Daca tie iti plac , e ok ! Ies mai repede in evidenta .... e buna de ceva vopseaua aia cauciucata ?

Comment

In legatura cu vopseaua, o sa vada la spalatorie, eu mi-am facut tablele de iarna cu asa ceva, si dupa doua spalari deja se exfolia in unele locuri.
                sigpic

Comment

4 spray uri ai folosit la jante?sar in ochi jantele acum,imi place cum da culoarea asta...

Comment

sal

Si gata a venit si bara mcv
                    Attached Files

Comment

O masina frumoasa,insa cum au spus si colegii jantele ies f.mult in evidenta,dar gusturile nu se discuta.Spor in continuare.
                      Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

sal

multumesc.. sa vedem cat o sa tina vopseaua si dupa o sa le fac albe..

Comment

App ce plasa ai de gand sa folosesti pentru bara ? Folosesti pe cea originala sau din aia marunta ? Ma refer unde este spatiul acela dintre proiectoare.

Originally posted by dorupopa2006 View Post
                          4 spray uri ai folosit la jante?sar in ochi jantele acum,imi place cum da culoarea asta...
                          1 spray=1 janta

Am avut si eu pe table,cand o sa dea de soare puternic o sa vezi cum o sa se stranga si cum a mai spus un coleg la spalare mai si se cojeste din loc in loc. Mie la prima spalare mi se cojise in jurul butucului(conturul gaurii centrale).
                          Last edited by Alex Matei; 2 May 2014, 16:12. Reason: Automerged Doublepost
                          Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

sal

nu stiu ce o sa folosesc cred ca cea originala.. o sa ma mai uit la alti colegi cum au...

Comment

sal

Schimbat din nou jantele... cu cularea asta le.am cumparat..
                              Attached Files

Comment

Acum fa si oglinzile in culoarea jantelor , pt a arata ca Renault-ul ... Bara de MCV nu ai pus-o inca pe masina :p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google