Asta e loganelul meu...Sper in viitorul foarte apropiat niste jante si posibil o remapare.
Bv 77 Rub
Collapse
X
-
Se poarta albul anul asta...Frumoasa masina cu barile alb complet.Oglinzile negre au ramas pentru contrast?
Nu s-a luat garda de tine inca pentru stopurile negre?S-a tot discutat pe forum de stopurile negre si ..Concluzia e ca nu prea ai siguranta ,sa nu te pocneasca vreunul, chiar daca vei spune ca se vede bine ziua. E periculos.
In rest, spor la treaba
Comment
-
Ai ceva km, da-mi si mie un pm, si spune-mi cum se comporta masina dupa acesti km, ce probleme ti-a facut si ce piese ai schimbat. Sau poti posta si aici.
PS1: terminatia tobei, strica treaba. Schimb-o cu una de inox care sa umple tot arcul de cerc al barii spate.
PS2: parerea mea este ca sigla dacia trebuia sa o lasi, nu sa o vopsesti, caci asa are un aer kitchos.Last edited by Cezar; 18 July 2008, 13:45.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
Are xenon sau mi se pare mie? Acum ar arata bine cu niste oglinzi de Prestige, vopsite in alb.
Comment
-
Da i-am pus instalatie bixenon pe faruri si i-am pus si pe proiectoare
cezar:pana la 100.000 nu am schimbat nimic in afara de filtre si ulei.De atunci pana acum am schimbat 2 rulmenti(ambii pe stanga),bucsile bieletele si capetele de bara o singura data.Dar intradevar am grija,ocolesc gropi...Etc
Comment
Comment