Red Ambition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

despre 98 de la Petrom vorbeam; o consider o benzina buna, tine o idee mai mult decat cea de 95 Petrom; alimentez cu 98 cand nu am OMV; pe masina mea simt o diferenta la sunetul motorului cand pun 98 fata de 95;

am alimentat acum cateva saptamani de la Mol, parca de 99 aveau, nu mai tin minte, idem Petrom;

raman fidel OMV; masina merge altfel; se simte si se aude; cine nu ma crede il invit sa-mi alimenteze cu 100 de la OMV, respectiv 95 tot de acolo si-l fac ture pana se termina gazul;

ps: am alimentat si de la Rompetrol cu Efix 95..... proaaaaaaaaaaaaaaasta proasta proasta; mi-era frica sa intru in depasiri; nu incercati asta acasa!!!

acuma daca stai sa te gandesti bine si faci un calcul, iesi putin in castig folosind benzina buna; diferenta de pret e de cativa bani, maxim 50 de bani; pt 50 de bani se merita sa dai motorului o posirca de benzina? cat castigati la un plin? sa zicem ca alimentam cu 95 care e, nush, punem 5.83 lei/L, alimentam cu 50 litri = 291.5 lei; daca am fi alimentat cu 99 la pretul de, sa spunem, 6.18lei/L = 309 lei. diferenta e de 17.5 lei, ce credeti? se merita? pt 17.5 lei sa nu-i oferiti motorului ce e mai bun?
    calculul de mai sus cuprinde preturile de aici: http://www.pretbenzina.ro/petrom si este pur orientativ;
    insa stati linistiti ca nu faceti plinul mereu, de cele mai multe ori alimentam de bani putini, gen 50 lei sau 100 lei, iar daca bagati benzina de 100 lei veti constata o diferenta minora de cantitate intre 100 lei de 95 si 100 lei de 99, asta v-o spun din propria-mi experienta;
    eu unul sunt de parere ca o masina trebuie intretinuta cu ce e mai bun: benzina, ulei si piese!
    Last edited by eu_de_fapt; 25 July 2013, 23:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Postul tau merita un maaare + si trebuie scos in evidenta . Cred ca benzina de 95 fiindca e folosita de multi mai are si apa in ea si deaia e mai proasta .

Comment

la cat costa un motor SH de logan poti sa ii bagi sa pacura amestecat cu gazolina si o mana de untura .........serios ! nu ai ce sa protejezi motorele astea tin si 400.000km pe gaz .......mai repede ruginesc carapacele
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

lau911 nu te contrazic, nu stiu cat costa un motor de logan exact, stiu doar cel de 16v, 220.000 lei nou; am sunat personal si m-am interesat la Dacia Bucuresti; dar totusi este o masina si Loganul, de ce toti il vorbesc de rau? daca nu era bun motorul nu l-ar mai fi modificat lumea nu?
          sincer sa fiu, io unul ma ocup cu cosmetica auto, alde polish & shit, dar nu acord o importanta atat de mare exteriorului alei mele precum acord exteriorului unui client; de ce? la a mea nu ies bani ) stiti, vorba aia: cizmaru n-are ghete, croitoru n-are pantaloni... o spal, o curat inauntru, imi place; ocazional o spal si pe la motor ca se aduna jegul; singura piesa pe care o mai impopotonez este capota pe care o mai polishez; toate ca toate, insa imi pare rau cand vad o masina neglijata; hai sa zicem ca exteriorul este relativ, mai pui o bara, mai schimbi un spoiler etc., dar s-o auzi cum scartaie, troncane si pocneste din toate incheieturile.... parca ma doare pe mine; iar cand se da jos, cine credeti ca-i soferul? un ghertoi brunet cu sictir pe fata;
          sincer apreciez tinerii posesori de auto pt ca, ca si mine, domneste in ei pasiunea de a intretine masina personala, indiferent ce marca e; (sa fiu sincer nu mi-ar sta rau intr-un bostan fermecat cu geamuri negre(BMW), dar e scump la piese, asa ca raman la Leon 1.8T)

Comment

Gogaie nu e vorba ca e ieftin un motor dar de ce sa te zgarcesti la cativa bani si sa iti schimbi motorul ? Nu poti sa mai dai 20 de lei in plus la plin si sa scapi de orice grija ?

Comment

Sa inchidem subiectul ,fiecare cu parerea lui ....
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

220.000 ron un motor nou de logan? serios...dar din dezmembrari ce are?
                sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

din dezmembrari normal ca e cu mult mai ieftin, am zis sa pun pretul unuia nou intrucat nu am mai vazut pe nimeni sa stie cat costa, daca ma-nsel nu-i nimic; da, am sunat la Dacia Bucuresti sa-i intreb de 16v nou, io cu ideea in cap sa-i schimb motorul si ce e mai bun decat unul nou? iar cand am auzit pretul am ramas blocat, dar retineti, numai motorul, cutia era si aia vreo 15.000 lei
                  cer scuze, am scris gresit, motorul nu e 220.000, 22.000; m-am gandit la 220 milioane;
                  repet, motorul e 22.000 lei

Comment

si daca il pui il poti omologa ?

Comment

cu bani se omologheaza, daca se doreste omologare; in caz contrar tot cu bani se trece de itp;
                      ador itp-urile de la taranoaia

Comment

aseara masina a fost zgariata de niste unii; spre norocul meu nu este ceva grav, doar o zgarietura superficiala; am facut si cateva poze cu "stricaciunile";
                        astazi am s-o polishez; promit ca pun poze cu rezultatul
                        Attached Files

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google