[My Ride] AB - 96 - CRI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [My Ride] AB - 96 - CRI

Salut,
    Dupa cateva upgrade-uri la masina, am zis sa fac si eu un my ride.
    Asadar, am o Dacia Solenza, cu un motor de 1.4MPI, din 2003. Dupa cum vedeti si in poze am facut mici modificari cum ar fi: boxe spate (JVC CS-V6936), boxe fata (Clarion SRE1021R), statie (Blaupunkt GTA 2), subwoofer (doar difuzorul Kenwood) si un player Pioneer MVH-150UI, cu se vede si in poze am facut inelele de la aeratoare si manerele gri, schimbat nuca la schimbator, lumini pedalier fata+spate albastre, lumina portbagaj, semnalizare laterala led rosie, lumina placuta de numar cu led, am pus si niste stikere (bara spate, usi, oglinzi), acum mai nou am cumparat si lupele si stopurile fumurii.
    Attached Files

Hai cu toba !!! In rest sti parerea...
    MY CLA

Comment

Frumoasa masinica.
      Ce tip de leduri ai pus la nr de inmatriculare si cum se face montajul ?
      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Eu le-am pus led cu led... de tipu asta

Comment

Startul este promitator dar in functie de buget poti face urmatoarele:
          - Niste arcuri ......stim de care...mai low
          -Jante pe 15'
          -o toba mai adevarata
          -o folie care sa mai ascunda boxele care sunt tentante pentru anumite persoane si care se fura foarte usor pe Solenta.
          -vopsete barele in culoarea masinii
          - mai taie din ledurile de la numar....nu vad rostul ilumiarii excesive a numarului pe spate (il faci foarte vizibil pentru MCV-urile braduite cu POLICE) desi din fabrica are un simplu bec destul de chior.
          Mai ai de aranjat la ea urmatoarelele:
          - farurile nu sunt pozitionate bine....posibil ai avut un accident pe fata sau la montaj ai gresit ceva,
          - pune si tu semnalizarea in culoarea normala .....adica galbena.....totusi tin de siguranta in trafic culoriile pe care le folosesti in orice semnalizare,
          - scapa de acele stikere de pe usa care sunt specifice pentru alta categorie de tuning,dar asta o sa realizezi mai tarziu si singur.
          - stopuri in culoarea lor originala....nu black edition .... posibil sa te injure multi care nu vad ce se aprinde la tine in spate mai ales cand este soare afara.
          In rest sa te poarte cu placere pe drumurile patriei.

Vreau sa vad o Solentza modificata cu gust......enigmatica si animalica........ si sa o conduci incet caci graba strica orice efect.

Ce am spus aici este doar parera mea si poate a altor colegi de forum, si nu trebuie sa te superi.

LE Eventual niste proiectoare in bara
          Last edited by cosmindan; 24 July 2013, 00:08.
          real power..... diesel power by

Comment

deci inca arcuri pentru solenza nu am vazut inca, toba sta in dulap nu mai are mult si o pun si pe aia, folie.. si aia imi sta in cap, jante pe 15.. sa vad ca am auzit ca se simte si la acceleratie dar si la acu de benzina si incet incet se aduna, semnalizarile rosii parca mai tare ies in evidenta decat cele galbene si m-am gandit la niste becuri cu led, unele stikere le dau jos. multumesc.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google