Easy 1.5DCI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uite ce face o poza facuta dintr-un unghi mai putin avantajos ... acel ornament e ornament original dacia pus din fabrica...si e foarte misto atata timp cat nu e fotografiat de amatori ) ..o sa incer sa mai pun cateva poze cu el din alte unghiuri
    Last edited by lineup; 27 May 2007, 11:07.
    Easy 1.5 DCI

Comment

S-o stapanesti sanatos si fara incidente..
      sigpic

Comment

Originally posted by lineup
        acel ornament e ornament original dacia pus din fabrica
        Da, din cauza pozei mi se pare urat. In realitate nu e chiar asa urat, am vazut multe.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

sa o stapanesti sanatos.
          Imi place ca ai cotiera,si as vrea si eu sa imi pun

Comment

nu informatii ce stie alarma de pe EASY, dar pana acu stiu ca DACIA propunea niste alarme f nasoale

a facut cineva un calcul daca merita sa iei easy sau echipare standard si sa pui tu ce vrei ulterior ?
            CsB
            Ambition 1.6 MPI

Comment

Daca le cumperi si le monteaza ei (sau le cumperi de la ei si montaza ei) iesi mai scump. Daca le monteaza altcineva decat ei cred ca iesi mai ieftin si iti poti cumpara chestii de calitate(nu ce dau ei). Desi stiu chestiile astea eu mi-am comandat easy. )
              Sa o stapanesti sanatos lineup!!!!

Comment

sa cumperi din alta parte cred ca e varianta cea mai buna, insa trebuie sa te documentezi bine ce sa-ti iei si sa ai grija ca montajul sa nu afecteze garantia.
                eu am pus alarma la o firma care monteaza pt. RENAULT si colaboreaza cu un service autorizat DACIA si am stampila service-ului in cartea masinii chiar daca montajul a fost facut in garajul firmei de alarme. asa ca dorm linistat in privinta garantiei...
                CsB
                Ambition 1.6 MPI

Comment

Pot sa va spun sigur ca o alarma cum i-au tras astia din fabrica nu mi-as fi pus niciodata...singura parte buna e ca e pusa de la mama ei
                  Easy 1.5 DCI

Comment

la cate pasarele au bombardat masina se pare ca nu s-a prins norocul de ea...zilele trecut in trafic banuiesc, ia sarit o Pietricica (cu P mare) pe capot i-a luat putin vopseau si chiar s-a indoit si tabla un pic ...a mai patit care faze de astea cu pietricelele astea meteorit??
                    Easy 1.5 DCI

Comment

Dap, si mie mi-au venit multe pietre, unele chiar destul de mari, dar nu in tabla ci in parbriz. Pana acum nu s-a ciobit parbrizul.

Comment

parbriz ciobit,spoiler ,capota,proiector spart etc
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by lineup
                          la cate pasarele au bombardat masina se pare ca nu s-a prins norocul de ea...zilele trecut in trafic banuiesc, ia sarit o Pietricica (cu P mare) pe capot i-a luat putin vopseau si chiar s-a indoit si tabla un pic ...a mai patit care faze de astea cu pietricelele astea meteorit??
                          si eu am primit in aripa si una in parbriz..si acum am urma de la "glonte"
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pune te rog o poza cu prinderea cotierei...partea de jos...multumesc.
                            1.000.000 de km fara evenimente...
                            sigpic

Comment

Daca vrei iti pun eu poza cu schema cotierei si instructiuni de montare...

Comment

Astept...multumesc
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google