Salutare!
Anul trecut am fost in cautare de un Logan diesel cu kilometri cat mai putini si sa arate cat mai bine estetic/mecanic. Dupa aproximativ 3-4 luni de cautari prin majoritatea targurilor auto, satul de balivernele si pozele masluite ale samsarilor ma hotarasem intr-un final sa cumpar unul nou. Am inceput sa iau oferte de la mai multi dealeri dar exact in ziua cand vroiam sa ma duc sa-l cumpar, un prieten mi-a dat un pont de un Logan albastru aparut pe autovit si am zis sa vad despre ce este vorba cu toate ca ma hotarasem sa il cumpar nou...
Duminica am fost sa vad masina in Bucuresti iar luni am si achizitionat-o.
Este vorba de un Logan Prestige 1,5 Dci care a avut prezentare facuta aici pe forum, este vorba de acesta : http://www.loganclub.ro/forum/logan_...9.html?t=11089
Masina nu am cumparat-o de la proprietarul initial ci de la un intermediar, care a tinut-o decat 2 luni...
Ca si imbunatatiri enumar cateva :
- grila modificata
- jante MAM 16" cu anvelope Goodyear Eagle F1, 205/50/16
- folie omologata HP Charcoal
- amortizoare Bilstein B8
- arcuri Eibach
- iluminare bord schimbata
- iluminare picioare fata spate
- sistem audio format din Alpine Ida X200, difuzoare fata spate Infinity, subwoofer activ Infinity Basslink
Ca si planuri de viitor ar fi :
- insonorizata toata masina, sper ca 16m2 de STP sa-mi ajunga...
- bad boy
- stopuri full led
- un amplificator 4 canale Helix P400 (am unul de care sunt foarte multumit si tot pe acest model vreau sa merg in continuare)
- unul sau doua subwoofere (aici sunt in cea mai mare dilema)
Modificari mai sunt dar o sa le postez in viitoarele posturi...
Anul trecut am fost in cautare de un Logan diesel cu kilometri cat mai putini si sa arate cat mai bine estetic/mecanic. Dupa aproximativ 3-4 luni de cautari prin majoritatea targurilor auto, satul de balivernele si pozele masluite ale samsarilor ma hotarasem intr-un final sa cumpar unul nou. Am inceput sa iau oferte de la mai multi dealeri dar exact in ziua cand vroiam sa ma duc sa-l cumpar, un prieten mi-a dat un pont de un Logan albastru aparut pe autovit si am zis sa vad despre ce este vorba cu toate ca ma hotarasem sa il cumpar nou...
Duminica am fost sa vad masina in Bucuresti iar luni am si achizitionat-o.
Este vorba de un Logan Prestige 1,5 Dci care a avut prezentare facuta aici pe forum, este vorba de acesta : http://www.loganclub.ro/forum/logan_...9.html?t=11089
Masina nu am cumparat-o de la proprietarul initial ci de la un intermediar, care a tinut-o decat 2 luni...
Ca si imbunatatiri enumar cateva :
- grila modificata
- jante MAM 16" cu anvelope Goodyear Eagle F1, 205/50/16
- folie omologata HP Charcoal
- amortizoare Bilstein B8
- arcuri Eibach
- iluminare bord schimbata
- iluminare picioare fata spate
- sistem audio format din Alpine Ida X200, difuzoare fata spate Infinity, subwoofer activ Infinity Basslink
Ca si planuri de viitor ar fi :
- insonorizata toata masina, sper ca 16m2 de STP sa-mi ajunga...
- bad boy
- stopuri full led
- un amplificator 4 canale Helix P400 (am unul de care sunt foarte multumit si tot pe acest model vreau sa merg in continuare)
- unul sau doua subwoofere (aici sunt in cea mai mare dilema)
Modificari mai sunt dar o sa le postez in viitoarele posturi...
Comment