My Ride - PH 23 ALY !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Unde iti dau LIKE pentru munca depusa?
    Am ramas marcat de ceea ce ai investit in masinuta si sper ca stai bine cu auzul.
    Bravo pentru ceea ce ai facut! Spor in continuarea proiectului !
    real power..... diesel power by

Comment

Originally posted by gabonz View Post
      Un mic sfat nu merge sa intorci boxa subwooferului cu scrisul drept?
      Merge intors fara nici o problema dar am o mica superstitie in legatura cu el montat asa si momentan cam asa o sa ramana...

Originally posted by stefan.dse View Post
      Ai rezolvat ce am vorbit la telefon?
      Am rezolvat multumita unui coleg de forum care mi-a aratat ce trebuia sa fac...
      In mufa originala a masinii, a farului din stanga, trebuia pusa o rezistenta de 5w si 100 ohmi pentru a putea cupla de pe faza lunga pe faza scurta. Cu 1 leu am rezolvat "problema"...
      Apropo, mersi de faruri, chiar au fost exact ca in descriere...

Comment

N-ai pentru ce. Sa le stapanesti sanatos. ;)
        sigpic

Comment

Salut. Masina arata bine, probabil se si aude bine. Felicitari si spor in continuare.
          PS: nu ai probleme cu usile, ma gandesc ca totusi ai pus ceva greutate pe ele.
          sigpic

Comment

masina arata intr un mare fel mai ales acum cu lupele alea...de sunet nu mai are rost sa vorbim am ascultat o live si am ramas impresionat de ce poate sa scoata,felicitari Aline si bafta in continuare!

Comment

Foarte frumoasa masinuta,la cati mai multi km fara probleme,nici nu vreau sa imi imaginez cum se aude muzuca,bafta in continuare.

Comment

Un clip cu difuzoarele in actiune, fara subwoofer...
                Clipul a fost facut in primavara, la 6:30 dimineata dupa ce terminasem montajul aplicelor.
                Scuzati mizeria, dar dupa o noapte intreaga nu am mai avut "puterea" sa o aranjez putin.
                Midbas : Digital Designs VO 10"Medie : Digital Designs VO 6,5"Tweeter : Digital Designs VO B1Amp midbas : Helix P400 Precision Amp medie + tweeter : DLS CA 2...

Momentan sistemul audio este alcatuit din :
                - player : Kenwood 6051u
                - amplificator midbasi : Helix P400 Precision, 4*100w rms. Folosesc cele patru canala in punte, doua cate doua pentru a alimenta midbasii, adica undeva la 340w declarati de producator de fiecare.
                - amplificator medii + tweetere : DLS CA 23, 2*125w rms
                - amplificator subwoofer : Hollywood HXA 3k, 1800w rms (reali sunt ceva mai putini)
                - midbasi : Digital Designs Vo M10
                - medii : Digital Designs Vo M6
                - tweetere : Digital Designs Vo B1
                - subwoofer : JBL P1222, 2*2 ohmi, 400w rms
                - baterii : stock + Powersafe 92Ah
                - conectica destul de multa si "diversificata" :
                - cablu alimentare : - 15m Stinger 50 mm2
                - 6m As Connect 50 mm2
                - 1m Hollywod 50 mm2
                - 3m cablu sudura 50 mm2
                - 3m Hollywood 20 mm2
                - cabluri Rca : RCA-urile sunt confectionate de o cunostinta din cablu Cordial + mufe ProEl
                - cabluri alimentare difuzoare : 3 trasee de 2*4mm2
                - 2* socluri sigurante + sigurante 150A Stinger
                Rezultatul, cel putin pentru mine, a fost unul cu mult peste asteptari si suna exact cum mi-am dorit, adica bine si tare pe orice tip de melodie.
                Se mai poate imbunatati cate ceva pe la amplificare dar asta intr-un viitor putin mai indepartat. Vreau sa mut Helixul P400 de medii si tweetere iar pentru midbasi sa iau un amplificator mai potent ceva gen 2*500w rms.
                Momentan trebuie sa fac o insonorizare a portbagajului si a plafonului deoarece pierd destul de mult pe parte de SPL.
                Subwoofer-ul l-am masurat la doua competitii de SPL unde m-a surprins intr-un mod placut, 140,3 db intr-o incinta de muzica si subdimensionata. Scorul sper sa mai creasca odata cu insonorizarea masinii...

Comment

Cateva poze si un clip mai recente...
                  Midbas : Digital Designs VO 10"Medie : Digital Designs VO 6,5"Tweeter : Digital Designs VO B1Amp midbas : Helix P400 Precision Amp medie + tweeter : DLS CA 2...
                  Attached Files

Comment

Poze de la Tuning Fest Constanta, un eveniment foarte reusit aproape din toate punctele de vedere...
                    Masina a cantat de sambata pana duminica fara nici o problema lucru ce m-a mirat foarte tare ca de obicei amplificatorul de midbasi mai intra in protectie termica dar se pare ca aerul fost de vina pentru prestatia lui!
                    Pe viitor vreau sa refac fetele de usi, sa mai adaug un set de medii de 16,5 si sa fac upgrade la tweetere!

PS. Multumin bucatarului, om de nota 10!
                    Attached Files

Comment

Felicitari pentru premiul obtinut......un om cu mare caracter...
                      P.S.: bucatarul te saluta
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

In masina se aude prea bine
                        Mi-a parut bine sa bem un sifon impreuna
                        Attached Files
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Un mic upgrade pe partea de bas...
                          Attached Files

Comment

Am montat subwoofer-ele, alta viata dar se simte din plin nevoia unei insonorizari serioase!
                            Incinta nu este ceea ce trebuie dar momentan trebuie sa ma multumesc cu ea pana fac rost de un proiect pentru una noua!
                            Ca si specificatii are 70l utili si acordata la 38hz dar este mult prea mica pentru 2 difuzoare de 12"!
                            Attached Files

Comment

De curiozitate rasfoiam forumul, ca sa te descopar pe tine pe aici si culmea, sa imi gasesc si masina si pe mine printre pozele tale! Buna treaba!

Ne vedem la finala, sper.

Comment

De vazut sigur ne vedem la finala, sper doar sa prindem timp bun!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google