My Ride - PH 23 ALY !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

foarte frumos bafta si succes in continuare

Comment

Cateva poze de la finala CNCA Mogosoaia...
      Ca si rezultat am dat un 140,3 db cu JBL-ul P1222 cu care am participat oficial in concurs (lucru multumitor pentru mine) si 141,7 db cu cele doua XTR-uri inafara concursului.
      Sunt foarte multumit de ultimul scor tinand cont de incinta in care au fost montate, noul target pentru sezonul urmator este de 143 db cu JBL-ul si 145 db cu XTR-urile.
      Attached Files

Comment

Foarte tare....masinuta...ma intreb cum se impaca alternatorul cu noul grup de boxe..
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

cam slabut cu xtr-urile..vi azi la sala?
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

Depinde din ce unghi privesti... Intr-o incinta cu un litraj mult prea mic cu acordaj mult sub cel al masinii eu zic ca este destul de ok pentru inceput.
            La anul vreau sa fac o incinta de scor, un alt acumulator mai "potent" si atunci scorul o sa creasca destul de mult...
            Pe la 4 o sa ajung si eu pe la sala...
            Originally posted by prometheus View Post
            Foarte tare....masinuta...ma intreb cum se impaca alternatorul cu noul grup de boxe..
            Din acest punct de vedere totul este la fel ca si inainte, deoarece consumul de curent este dat de amplificator si nu de difuzoare...
            Pe mina ma bucura volumul care il am acum cu aceeasi putere aplicata, iar cand o sa fac si o incinta buna o sa se schimbe total situatia!
            Last edited by cynegeticos; 27 October 2013, 16:45.

Comment

Astazi mi-au sosit noile jucarii : Tweetere Hertz SPL ST44
              Montajul definitiv o sa-l fac la anul, momentan trebuie sa gasesc o solutie provizorie de montaj pentru a le urca cat mai repede pe masina.
              In viitor o sa mut tweeter-ele actuale Digital Designs B1 pe stalpii fata ai masinii iar Hertzurile le voi monta pe usi, fetele de usi vor fi schimbate destul de mult urmand sa mai achizitionez inca un set de medii Digital Designs VO 6,5" si atunci o sa vad cum vor arata in varianta finala.
              Attached Files

Comment

Nimic nou ?

Comment

Nimic important...
                  Am trecut la jante de otel cauciucuri de iarna, subwoofer-ul JBL P1222 a fost vandut, XTR-urile deja am cateva oferte pentru ele si o sa se duca si ele...
                  Upgrade mai important pe parte de muzica o sa fie prin februarie cand (sper) sa ajunga subwoofer-ul, amplificatorul Hollywood 3k o sa fie si el schimbat cu unul de 3000w rms, plus inca o baterie mai potenta in fata...

Comment

Cateva poze cu masina, o poza cu upgrade-ul de subwoofer care era pe linia de productie si un video cu mediile in actiune!
                    Midbas : Digital Designs VO 10"Medie : Digital Designs VO 6,5"Tweeter : Digital Designs VO B1Amp midbas : Helix P400 Precision Amp medie + tweeter : DLS CA 2...
                    Attached Files

Comment

Subwoofer-ele SPL Dynamics au plecat spre noul proprietar...
                      Am achizitionat si un amplificator pentru tweeter-ele Hertz, Audison LR 3062, 2*74w rms, momentan sper sa fie suficient cat sa le miste cum trebuie!
                      Si ca sa nu raman fara bass pe masina am imprumutat de la un prieten un Ground Zero Nuclear de 15", care o sa stea pe bancheta spate ca in portbagaj nu prea are loc...
                      Attached Files

Comment

Sa le stapanesti sanatos,vad ca ai evoluat mult de cand ne-am vazut anul trecut,in domeniul muzicii.
                        Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

Comment

Asta e de la vlad?
                          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                          sigpic

Comment

La 6:30 dimineata? Saracii vecini.
                            FRUMOASA masina! Simpla, pe gustul meu.

Comment

Originally posted by vladcosmin View Post
                              Sa le stapanesti sanatos,vad ca ai evoluat mult de cand ne-am vazut anul trecut,in domeniul muzicii.
                              Da, am mai reusit sa mai fac cate ceva pe la ea de atunci, oricum, upgrade-uri sunt de facut tot timpul...
                              Originally posted by faraonw View Post
                              Asta e de la vlad?
                              Da, de la el este... Merg in modul safe cu el, amplificatorul este destul de mic pentru el si cam risc daca dau volum mai mare...
                              Originally posted by VlaD2803 View Post
                              La 6:30 dimineata? Saracii vecini.
                              Doua ore am ascultat cu volumul la maxim in dimineata aia (fara subwoofer evident) atat eram de extaziat, chiar nu mi-a mai pasat de nimic... Noroc ca am vecini foarte de treaba si unii dintre ei chiar au iesit sa vada ce se intampla de e galagie la ora aia pe strada si in final m-am ales si cu companie...

Comment

Cateva mici mari update-uri:
                                Am fost la un pas de un impact frontal cu un bour, care s-a crezut cumva intr-un Ferrari si a facut o depasire foarte in scurt. Am avut noroc ca a reusit cat de cat sa revina pe banda, iar urmarile au fost decat o oglinda sparta, bineinteles ca dupa, a fugit si n-am putut sa vad absolut nimic!
                                Revenind la chestii mai interesante am achizitionat un bulk-pack de 4,5 m2 insonorizant STP Silver pentru a face podeaua si plafonul, urmand sa mai iau inca unul pentru a termina si restul masinii...
                                Dupa o asteptare de aproximativ 2 luni mi-a ajuns si micul monstrulet acasa, un Sundown Audio X15. L-am testat putin din Bucuresti pana la Ploiesti, la un volum destul de mic, pentru ca incinta pierde aer la imbinare cu subwoofer-ul si totusi este foarte, foarte impresionant! Eu unul nu prea ma asteptam sa sune asa de tare si bine pe amplificatorul meu!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google