My Ride - PH 23 ALY !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoase rotile tale! Am vazut ca ai 205/50/16, imi poti spune si ce latime au jantele..incerc sa-mi fac o idee de cum ar arata gumele de 205/50 pe jantele mele (7J).
    Spor la treaba!

Comment

Foarte frumos sistemul audio. Felicitari !
      Am o intrebare... daca stai pe bancheta din spate si dai tare, se mai aud vocile adica la o piesa hip hop se mai intelege ce canta artistul sau mai mult se aude doar bass-ul ?

Eu am un subwoofer alpine tub(300w rms) si daca stai pe bancheta din spate nu se mai prea aud vocile

Comment

Pentru ca nu ai boxe pe spate si probabil cele de pa fata sunt cum sunt...
        Daca ai observat el are upgrade la boxe...
        MY CLA

Comment

Nu este foarte mare diferenta intre cum se aude fata/spate sau cel putin nu am primit "reclamatii" in sensul asta... Oricum sincer sa fiu, pe mine ma intereseaza sa se auda fata foarte bine, locurile spate oricum sunt folosite destul de rar...

Comment

Dupa aproximativ o luna de stat fara subwoofer in sfarsit mi-a venit amplificatorul de subwoofer, Hifonics Colossus XXV, 3200w rms la 2 ohmi.
            Momentan stau prost pe parte de curent dar in viitorul apropiat o sa se remedieze si problema asta!
            Attached Files

Comment

Frumos! Amplificatorul nu ar fi mai bine sa il prinzi in alt loc? Nu cred ca ii fac prea bine vibratiile acelea de pe incinta.
              Incinta este din panouri de stejar?
              MY CLA

Comment

Amplificatorul este prins provizoriu pana imi gasesc ceva timp sa fac alta incinta sa sa reorganizez si celelalte amplificatoare! Asta o sa dureze putin pentru ca nu imi ajung cablurile cum vreau si momentan cam asa o sa stea...
                Incinta este din placaj stratificat de fag parca, nu mai stiu exact, am luat materialul acum vreo cateva luni si am cam uitat.

Comment

Hollywoodul cu cat l-ai vandut? Sau inca nu l-ai dat?
                  MY CLA

Comment

L-am dat de vreo 2 luni, la un pret destul de modic unui prieten!
                    Ca si parerere personala despre acel amplificator, Hollywood HXA 3k, este destul de ok in bugetul lui. Puterea reala este sezizabil mai mica decat cea declarata dar cu alimentare serioasa a fost masurat undeva la 1500w rms!

Comment

Pe site-u asta este puterea reala. Am auzit doar lucruri bune despre seria HXA.
                      MY CLA

Comment

Deci daia aveai tu portbagajul deschis )))
                        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                        sigpic

Comment

Aline are dreptate Prestige,amplificatorul il poti monta la mn in portbagaj ca am suficient loc sa nu stea inghesuit oricum se aude super tare,oare te vei opri vreodata?

Comment

Originally posted by dorupopa2006 View Post
                            oricum se aude super tare
                            Inca nu ai auzit si (cel mai important) simtit nimic din ce poate!
                            Duminica inainte de plecarea la Slobozia mi-am dat seama ca subwoofer-ul era conectat la 4 ohmi si puterea care ajungea pe el era destul de mica. Cum am ajuns acolo l-am pus la 1 ohm iar rezultatul a fost uimitor, cel putin pentru mine!
                            Sa spunem doar ca in incinta potrivita o sa faca destul de multa senzatie!
                            Cateva poze de la ‎Slobozia Tuning Fest 2014, un eveniment foarte reusit, din toate punctele de vedere!
                            Ca si scor, am dat unul destul de mic, dar cu foarte mult potential pe viitor, 143,8 db si locul 2 la grupa Maxi 5000!
                            Attached Files

Comment

Felicitari pt locul obtinut,hai ca sunt curios ce diferenta este....

Comment

Sper sa fie ce trebuie...
                                Pana sambata trebuie sa imi fac timp sa o termin sa pot participa la etapa a II-a a CNCA la Brasov!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google