B-23-sjt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok. Uleiul la ei e 160 lei, iar pe net e 100-110 lei cu tot cu transport (Dacia Oil Plus 5w30).Cel de pe net nu stiu daca are acea norma A3/B4.
    MVP, de unde iti luai piesele?

Comment

• Rog nu poluati topicul meu.
      Folositi mesageria privata.
      Mulumiri anticipate!
      "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• Astazi am dat jos protectia de pe aripa spate dreapta si dupa mai bine de 4 ani nu am gasit nici-un pic de rugina sub el. Precizez ca la montaj nu am bagat pe ele vaselina, silicon sau alte materiale pentru a le prinde ci am folosit doar banda dublu adeziva cu care vin ele din fabrica.
        Imi puteti da un sfat cu ce sa curat adezivul ramas pe aripa fara a deteriora vopseaua? Vreau sa montez setul de aparatori, care este modelul mai lat, primit la revopsirea aripii.
        Multumiri!

Comment

• Alcool Tehnic, sau benzina, diluant sub nicio forma!
          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Ghinion!
            Astazi am schimbat rotile (vara cu iarna) iar la roata fata dreapta s-a rupt un prezon.
            Era un jeg de antifurt luat din targ care dupa ce l-am strans la mana si am pus cheia pe el a cedat imediat.
            Acum sunt in 3 prezoane.
            Intrebare: se poate merge asa si cum/unde pot scoate prezonul rupt.

Comment

• De pinde cum s-a rupt acel prezon ! pune daca poti o poza cu el.
              O solutie ar fi practic sa-l elimini prin gaurire , incepi cu un burghiu mic si in cateva etape il elimini.
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• E rupt chiar la nivel.
                Am inteles ca exista o "scula" care are filet invers, dai o gaura si infiletezi in prezon iar prin infiletarea sculei respective, cand ajunge la capat se desfileteaza prezonul.
                Unde as putea gasii asa ceva?

Comment

• Am patit ceva asemanator cu masina tatalui.
                  Suruburi normale. Cand am ajuns sa pun cheia pe ea a cedat. Strang moderat, nu trag "ca inecatul" (vorba unui clasic de aici )
                  In timp, imi cumpar diverse "jucarii" (scule diverse).
                  Aveam trusa de extractoare surburi.
                  Scumpa.

Am dat gaura, am pus extractorul si...pauza...gata sa cedeze si el!
                  Metoda cea mai intalnita este banala: una este gaurirea succesiva, cu mai multe diametre (expusa de colegul mai sus), cu singura conditie esentiala: centrarea perfecta a primului burghiu!
                  Alta mai este "tehnica daltii", daca mai ai "buza" din surub, cu migala, sa incepi sa-l misti cu o dalta (sau un dorn) micuta, loviturile sa fie strict in surub, nu in alta piesa (disc, cazul nostru).
                  Mai sunt si altele, dar nu e cazul aici.

In concluzie, tare mi-e ca nici extractorul nu o sa dea roade, depinde cat de "priponit" este surubul rupt acolo...

Spor!
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Salutare si Craciun Fericit tuturor colegilor!
                    Cred ca radio-CD- ul cere altul nou deoarece a inceput sa faca figuri radioul.
                    Este Blaupunkt-ul din fabrica.
                    Imi puteti spune va rog daca mufa din spate este "universala" si se potriveste si la alte marci sau trebuie sa tai firele si sa le adaptez la noua scula care o voi achizitiona?

Comment

• nu e universala. eu am avut un Blaupunkt Toronto si mi-a fost furat. am luat un Alpin BT72, pe care ti-l recomand. la banii astia e f smecher. n-ai nevoie de amplificator, doar de difuri bune. si cum spuneam... a trebuit sa schimb mufa, dar vine in pachet. ce n-a avut, si am folosit-o pe cea veche, e rama. are microfon exterior si esti auzit foarte bine pe telefon. chiar ti-l recomand.

This is a quick review of my newly installed Alpine UTE-42BT. Its installed in my 1998 Mitsubishi Lancer Evolution 5. I go in depth in the video as you can...

Nach der laufwerklosen iDa-Serie von Alpine legen die Headunit-Spezialisten jetzt nach und präsentieren mit dem Modell UTE-72BT ein weiteres Highlight.Der Cl...

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Прошу прощения за плохое качество.

pe 11 e low. merge pana la 30 sau maimult. nu mai stiu..
                      Last edited by B997NDL; 28 December 2014, 18:45.

Comment

• Salutare colegi.
                        Vreau sa montez instalatie GPL pe masinuta.
                        Unde ma sfatuiti sa merg (in Bucuresti) si ce marca sa caut?
                        Am inteles ca dupa montaj trebuie sa trc si pe la RAR.
                        Multumesc anticipat pentru sfaturi.

Comment

• Montat GPL pe masina.
                          Docamdata nu pot spune mare lucru despre investitia facuta deoarece sunt la inceputuri.
                          Montajul a dost executat de catre cei de la "ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS" ("Andrei GPL" pentru necunoscatori).
                          Montajul a fost facut profesional (nu vad ce nu ar fi la locul lui).
                          Am optat pentru varianta rezervorului in locul rotii de rezerva.
                          Astazi am fost si la RAR pentru omologare.
                          Urmeaza sa ajung si la politie pentru modificarile necesare si in talon (stie cineva acolo care este taxa?).

Va doresc drumuri bune fara evenimente negative!

Comment

• Cedez placaj portbagaj "mesterit" de mine dar este OK.
                            Este din 2 bucati cu balamale intre ele. Poze la postarea #75.
                            E buna placa respectiva deoarece nu se mai lasa mocheta deasupra rotii de rezerva (mai ales daca roata este intoarsa) si in partea din fata, chiar langa spatarul banchetei.
                            Eu nu o mai pot folosii deoarece mi-am montat GPL iar rezervorul toroidal este putin mai inalt decat nivelul portbagajului. Trebuie sa gasesc alta solutie pentru "nivelarea" portbagajului.
                            Cei interesati sa-mi lase un mesaj privat.

Comment

• Salutare colegi!
                              In ultimul timp ma confrunt cu un fenomen ciudat si nu stiu care poate fi problema: dupa ce se incalzeste motorul si merg cativa Km., in masina se simte un miros ciudat (parca ar mirosii a ambreaj) iar daca deschid capota, acest miros se simte mai tare in partea din stanga (cum stai cu fata spre motor). Care poate fi problema?

Comment

• antigel prelins pe la pompa de apa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google