Dacia, ofera masina la schimb atata timp cat masina personala este la reparat? Mie mi-au tinut-o 4 saptamani la vopsit si n-a zis nimeni nimic.
B-23-sjt
Collapse
X
-
-
Originally posted by Alex Matei View PostOricum felicitari pentru masina arata frumos.
Originally posted by PRESTIGE View PostConteaza ce ''jaf omorat'' ii da? Important este ca primeste masina la schimb pana la remedierea problemei...
Oricum le-am zis ca eu nu mai vin la ei in service si ca am nevoie de masina."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
A venit reprezentantul Auto Cobalcescu si mi-a lasat un Sandero 1,6 cu 95000km la bord.
Masina arata relativ bine si merge asemenea unei masini care este condusa de X oameni, oricum nu este un ''jaf omorat'' asa cum am crezut si eu ca va fi.
Au spus ca pana maine seara este gata masina mea, vedem ce iese..."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
Originally posted by guestx View PostA venit reprezentantul Auto Cobalcescu si mi-a lasat un Sandero 1,6 cu 95000km la bord.
Masina arata relativ bine si merge asemenea unei masini care este condusa de X oameni, oricum nu este un ''jaf omorat'' asa cum am crezut si eu ca va fi.
Baftă cu rezolvarea problemei!
Comment
-
Originally posted by guestx View PostIete si noua folie la luneta.
Montata tot acolo unde acum 3 ani.
Am montat si LED-urile in catadioptriile de pe bara.
Salut o intrebare mai stupida,cum ai montat SMD-urile in catadioptrii?Se demonteaza usor? Si ultima intrebare: firele le-ai conectat in tripla spate,nu?
Comment
-
Originally posted by djShine View PostSalut o intrebare mai stupida,cum ai montat SMD-urile in catadioptrii?Se demonteaza usor? Si ultima intrebare: firele le-ai conectat in tripla spate,nu?
Ochii de pisica se desfac relativ usor de pe suport cu un cutter.
Am lipit banda silicon cu LED-uri (vezi poza din postarea #45) iar firele le-am conectat la lampa care ilumineaza numarul."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
-
Fusei plecat in CO pana la Obzor - Bulgaria.
Masina incarcata cu 2 adulti si 2 copii + portbagaj "cosciug".
Distanta totala dus-intors 610 Km, total combustibil consumat 39,5 Litri media 6,4l/100Km.
Am mers cu viteza 90-100 Km/H in viteza a 5-a.Attached Files"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
Zilele trecute mi-a fost dat sa aud cea mai tare faza:
venind de la cumparaturi, cand sa parchez pe locul meu (parcare platita), am vazut o duduie care si-a lasat masina pe doua locuri (a mea si a unui vecin). Am claxonat si i-am spus ca vreau sa parchez si ca este locul platit de mine (am mazgalit si cu vopsea numarul de inmatriculare) iar ea cu nonsalanta imi zice ca nu sta mai mult de 3-4 minute. HA-HA-HA!!!
O fi avut pretentia sa raman in masina si sa astept pana se intoarce ea."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
Comment