B-23-sjt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia, ofera masina la schimb atata timp cat masina personala este la reparat? Mie mi-au tinut-o 4 saptamani la vopsit si n-a zis nimeni nimic.
    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
      Dacia, ofera masina la schimb atata timp cat masina personala este la reparat?
      Intr-adevar, mare minune...
      Pana nu vad nici eu nu cred!
      Va anunt luni cum s-a desfasurat "schimbul".
      "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• Grija mare ca poate iti da vreun jaf omorat....Pacat ca si-au batut joc de niste banii. Oricum felicitari pentru masina arata frumos.
        Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

• Conteaza ce ''jaf omorat'' ii da? Important este ca primeste masina la schimb pana la remedierea problemei...
          MY CLA

Comment

• Originally posted by Alex Matei View Post
            Oricum felicitari pentru masina arata frumos.
            Multumiri!

Originally posted by PRESTIGE View Post
            Conteaza ce ''jaf omorat'' ii da? Important este ca primeste masina la schimb pana la remedierea problemei...
            Este un prim pas, ar trebuii sa devina ceva permanent.
            Oricum le-am zis ca eu nu mai vin la ei in service si ca am nevoie de masina.
            Last edited by guestx; 23 May 2014, 23:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• A venit reprezentantul Auto Cobalcescu si mi-a lasat un Sandero 1,6 cu 95000km la bord.
              Masina arata relativ bine si merge asemenea unei masini care este condusa de X oameni, oricum nu este un ''jaf omorat'' asa cum am crezut si eu ca va fi.
              Au spus ca pana maine seara este gata masina mea, vedem ce iese...

Comment

• Originally posted by guestx View Post
                A venit reprezentantul Auto Cobalcescu si mi-a lasat un Sandero 1,6 cu 95000km la bord.
                Masina arata relativ bine si merge asemenea unei masini care este condusa de X oameni, oricum nu este un ''jaf omorat'' asa cum am crezut si eu ca va fi.
                Se confirmă astfel că Daciile sunt destul de rezistente.
                Baftă cu rezolvarea problemei!

Comment

Iete si noua folie la luneta.
                  Montata tot acolo unde acum 3 ani.

Am montat si LED-urile in catadioptriile de pe bara.

Salut o intrebare mai stupida,cum ai montat SMD-urile in catadioptrii?Se demonteaza usor? Si ultima intrebare: firele le-ai conectat in tripla spate,nu?
                  http://www.loganclub.ro/forum/furia_...6.html?t=54276

Comment

• Originally posted by djShine View Post
                    Salut o intrebare mai stupida,cum ai montat SMD-urile in catadioptrii?Se demonteaza usor? Si ultima intrebare: firele le-ai conectat in tripla spate,nu?
                    Catadioptrii au doua cleme care se prind de bara.
                    Ochii de pisica se desfac relativ usor de pe suport cu un cutter.
                    Am lipit banda silicon cu LED-uri (vezi poza din postarea #45) iar firele le-am conectat la lampa care ilumineaza numarul.

Comment

• Astazi mi-a fost adusa masina.
                      Vopsitoria capotei a iesit OK, asa cum trebuia sa iasa de prima data.
                      Bine ca s-a rezolvat.

Comment

• De prima data nu o puteau face asa .... Romania

Comment

Astazi mi-a fost adusa masina.
                          Vopsitoria capotei a iesit OK, asa cum trebuia sa iasa de prima data.
                          Felicitări că nu ai acceptat non-calitatea unei reparaţii făcute într-o reprezentanţă Dacia.
                          Păcat pentru timpul pierdut şi nervii tocaţi.

Comment

• Fusei plecat in CO pana la Obzor - Bulgaria.
                            Masina incarcata cu 2 adulti si 2 copii + portbagaj "cosciug".
                            Distanta totala dus-intors 610 Km, total combustibil consumat 39,5 Litri media 6,4l/100Km.
                            Am mers cu viteza 90-100 Km/H in viteza a 5-a.
                            Attached Files

Comment

• Consum bun cu portbagajul sus, inseamna ca ai un motor in parametri normali !!!

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• Zilele trecute mi-a fost dat sa aud cea mai tare faza:
                                venind de la cumparaturi, cand sa parchez pe locul meu (parcare platita), am vazut o duduie care si-a lasat masina pe doua locuri (a mea si a unui vecin). Am claxonat si i-am spus ca vreau sa parchez si ca este locul platit de mine (am mazgalit si cu vopsea numarul de inmatriculare) iar ea cu nonsalanta imi zice ca nu sta mai mult de 3-4 minute. HA-HA-HA!!!
                                O fi avut pretentia sa raman in masina si sa astept pana se intoarce ea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google