B-23-sjt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astazi am rezolvat si problema prezentata in postarea #57, tot la AUTOCOBALCESCU dar de data aceasta nu au mai fost probleme cu vopsitoria (deci se poate si din prima).
    Am primit si un set de protectii aripi originale (fata & spate).
    Probleme este ca acestea sunt mai late decat cele care le-am pus eu.
    Ori le schimb pe toate ori fac rost de o pereche mai ingusta si inlocuiesc doar cea care a avut probleme.
    "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• Se cunoaste ca a fost retusata/vopsita zona aceea?
      Protectiile le-ai primit din "partea casei"?
      Din postarile tale, am impresia ca locuiesti prin sectorul 4.Cat timp a fost sau este masina in garantie, unde ai efectuat reviziile?

Comment

• Nu se vede nimic dubios la zona retusata. A iesit OK.
        Trebuia inlocuita protectia "avariata" iar cand au comandat-o a venit la set.
        Cum ai ajuns la concluzia ca locuiesc in sectorul 4?

Comment

• Am ajuns la concluzia aceea datorita faptului ca, in primele postari, parca ai scris ca ai cumparat masina de la Cobalcescu Splai, iar interventiile legate de tinichigerie le-ai efectuat tot acolo.Poate fi o ipoteza gresita, dar am luat-o in calcul.Daca am gresit, scuze de eroare!

Comment

• De acolo am ridicat masina.
            Prima revizie am facut-o tot la ei iar urmatoarele le-am facut la DACOSERV la fel si cu ce am mai inlocuit pe garantie si am fost foarte multumit.

Comment

• Ms! Te-am intrebat pt ca trebuie sa fac revizia de 1 an si tot caut cea mai buna oferta.La Dacoserv nu am sunat sa ii intreb cat costa revizia de 1 an.

Comment

• Eu nu m-am ghidat dupa pret ci dupa cum mi s-au parut ca trateaza clientul.
                In primul rand la DACO... poti sta langa mecanic sa vezi ce si cum face, pe cand la AUTOCOB... nu aveai aceasta posibilitate (nu stiu cum o mai fi acum).

Comment

• Am inteles. Eu am fost doar la Meridian si la Nesty.La Nesty mi s-a parut mult mai comunicativ personalul.La ambele service-uri poti sta langa masina.Ma intereseaza si pretul(student, putini kilometri parcursi cu masina-3500).

Comment

• iti cumperi filtrele si le poti schimba la orice service de cartier.
                    sunt multi care o fac singuri.
                    uite niste preturi bune... la primii poti cere si oferta pentru filtre. au preturi chiar mai bune, dar in general au filtre mann si mahle, nu stiu daca si oem. fa o intrebare si-ti vor raspunde prompt.

era sa uit. primii au transport gratuit.

Comment

• Pierde garantia Nedelica!
                      Keep walking...

Comment

• pai atunci o sa-l cam usture pretul, indiferent unde s-ar duce, mai ales ca e logan2.

Comment

• se invarte pe langa 500 de bujii.
                          Keep walking...

Comment

• cat are garantie, de preferat sa faci reviziile la ei, e mai scump, dar in cazul in care ai probleme la motor pe perioada garantiei o sa iti bage placa standard: "da, dar reviziile nu le-ati efectuat intr-un service autoriza dacia/renault si datorita acestui fapt.......bla bla bla", mai bine previ decat sa tratezi. cand se termina perioada de garantie poti face reviziile unde vrei tu.
                            in functie de service-ul la care te duci chiar si in perioada garantiei exista posibilitatea sa te duci cu materialele tale, ulei/filtre, placute ......(uneori de calitate superioara fata de ce pun ei oem)...

Comment

• Scuze de off-topic.
                              La nesty mi-au zis ca pot veni cu uleiul meu, dar sa respecte cerintele acelea Acea A3/B4.Imi trebuie 5w30 de la elf sau de la dacia. Nu am gasit 5w30 cu acea norma:A3/B4.

Comment

• Du-te linistit la Nesty, acolo am facut toate reviziile cat a fost masina in garantia Dacia, mereu am fost cu uleiul si consumabilele mele si am beneficiat in continuare de garantie.

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google