puteai sa "imprumuti" si zona de depozitare de la cotiera originala, ar fi fost de efect. iti cam lipseste suportul de pahar, trebuie sa recunosti.
Interior Mai Special :)
Collapse
X
-
Niste poze mai detaliate daca ai ar fi benefice ...foarte faina lucrarea.....interesant este unde e frana de mana ,ca in poze nu se vede ...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
o sa pun maine alte poze. dar tot cu telefonul.altceva nu am.
suport de pahar nu am facut pentru ca nu folosesc.in 7 ani nu am tinut decat telefonul in suportul de pahar.pe care acum il tin imediat in spatele scimbatorului.
frana de mana este mascata am amai spus.
cotiera are si zona de depozitare . se ridica cotiera si are spatiu acolovand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
alte poze
am scos husele ca sa nu va mai oripilati
multumesc pentru urariLast edited by male; 8 August 2013, 23:46.vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
Comment
-
Frana e functionala am mai zis si accesul se face rabatand cotiera cu tot cu spatiu de depozitare.
Eu in 99% din cazuri o las in viteza
Einstein Nu ma asteptam ca gustul meu sa se potriveasca cu al tuturor.vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
Comment
-
interesanta ideea dar cred ca mai trebuie lucrat aiciAttached Files
Comment
-
Chiar mam chinuit foarte mult sa iasa asa.poate nu o fi pe gustul tau,nu e nici o suparare,dar sper ca nu te superi daca iti zic sa te uiti si la alte masini la care schimbatorul e de marimea astavand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
Comment
Comment