Mie imi place consola. Frumoasa foc; arata a straineza!!! Iti creste inima cand faci ceva frumos la masina ta, atunci cand lucrezi cu rabdare si pasiune! Bravo!
Interior Mai Special :)
Collapse
X
-
in general pe acest site daca faci ceva frumos ai sa primesti numai critici,asta e...nu ai ce sa faci,romanul este invidios,mie imi place foarte tare cum a iesit,dvd 2 din cum ti-am spus am de ceva vreme pe logan,dar cotiera aia este foarte tare,sunt curios daca ar merge si la mine una pusa,tinand cont ca am conducte ptr spate montate...stima
foarte tare ...bravo
Comment
-
Eu cred ca a iesit foarte bine cotiera,dar stiu si ca intotdeauna exista loc si de " mai bine", dar asta nu inseamna ca toata lumea sa fie extaziata si sa primesti numai pareri pozitive. Sincer sa fiu , ar trebui sa iei in considerare tocmai criticile si parerile mai putin favorabile; asta va face ca urmatoarele piese(cotiere) sa fie mai reusite decit asta.Succes cu bursa ,si spor la treaba.
Comment
-
mie imi place cum arata tunelul + cotiera si cred ca m-as numara printre primii clienti daca te-ai decide sa o produci "in serie". singura modificare pe care as face-o, ar fi sa integrez cumva si suporturile pentru pahare, iar la cei care avem oglinzi electrice, cred ca ar arata foarte bine joystick-ul pozitionat undeva intre schimbator si cotiera.
think about it ;)Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Arata foarte bine. Felicitari. Poti incerca sa schimbi materialul de la husa schimbatorului. Incearca o husa cu 4 cusaturi.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
@ cosmin Nu stiu deocamdata cat o sa fie pretul deocamdata.cu siguranta o sa fie influentat de durata manoperei.si problema e ca nu prea am timp.
@danielriz eu nu am conducye spate dar daca nu depasesc "amprenta bordului" vazut de sus nu ar trebui sa fie probleme
@mihai eu nu am modelul cu oglinzi el.si pana nu fac rost de suportul joystikului nu pot sa ma pronunt.la suportul de pahare mai studiez problemavand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
off-topic: prietene, nu te obliga nimeni sa cazi pe spate in extaz. daca ai ceva constructiv de adaugat, fa-o. daca nu ai nimic interesant de spus, privesti si treci mai departe. cat de greu poate fi?...Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
Comment