Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitari pentru masina, arata bine, am vazut si eu bordul noaptea, arata bestial, mult mai frumos decat ce se vede in poza.

Comment

Piesa pt protectia mocheta locuri spate este cumparata sau home made.

Comment

Originally posted by cristiboerica View Post
        Piesa pt protectia mocheta locuri spate este cumparata sau home made.

Este facuta de mine.gasesti mai multe poze la logan 2 pe forum

Comment

Un fel de tavita portbagaj home made plus cauciucuri siliconate sa para ca noi
          Attached Files

Comment

Am urcat si eu in ea. Diferenta foarte mare fata de logan ph1. Imi plac ceasurile foarte mult si faptul ca unele lucruri marunte le-au pus la locul lor (avariile de ex.)
            Felicitari si multi km fara probleme!
            sigpic

Comment

Shark de un de ai luat cauciucul ca sa iti faci tavita portbagaj?

Comment

frumoasa masina
                PS Tudor daca sar gasi p piata farurile din ultima poza acum ma duc sa le cumpar arata bestial

Comment

Daca ai pune si tu o poza la rezolutie normala ca sa putem vede cu totii ce ai vrut tu sa postezi ar fi briliant!

@pascaru_val: Din cate observ eu acea "tavita" este confectionata dintr-o bucata de linoleum de trafic. Am dreptate shark?
                  Last edited by loloatevistul; 26 August 2013, 12:08.

Comment

Daca ai da tu o pagina in urma, ai sa intelegi ce a vrut sa spuna.
                    sigpic

Comment

Din cate VT-uri sunt acolo sa sti ca fix o sa-l nimeresc pe cel care vrea el sa zica)

Comment

Originally posted by shark 2013 View Post
                        ac isi face bine treaba in depasiri fata de ph1 si 2 ,nu se pierde din putere.
                        felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos, dar nu am inteles prea bine ce ai vrut sa spui in primul post. ce te face sa crezi ca la PH1/PH2 AC-ul nu isi face bine treaba sau ca isi pierde din putere in depasire?
                        Stock is boring...
                        My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

@loloatevistul
                          este un covor de cauciuc cu buline la metru, dar sunt curios de unde l-a luat si eventual cu cat (mesaj privat) sunt si eu interesat daca merita.

Comment

Pregatiri pt iarna..urmeaza caucioace
                            Attached Files

Comment

Originally posted by pascaru_val View Post
                              Shark de un de ai luat cauciucul ca sa iti faci tavita portbagaj?
                              Este un fel de mocheta pt vagoane cfr taiat in forma de tavita.am un prieten care lucreaza acolo

Originally posted by mihai.85 View Post
                              felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos, dar nu am inteles prea bine ce ai vrut sa spui in primul post. ce te face sa crezi ca la PH1/PH2 AC-ul nu isi face bine treaba sau ca isi pierde din putere in depasire?
                              Am condus amblele modele si se simte clar diferenta la logan 2.cel putin la 1.2 16v .fiecare cu parerea lui acum
                              Last edited by shark 2013; 29 August 2013, 17:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu ii mai da pe caucioace cu fel de fel de smakuri care sa le faca aratoase........o sa te trezesti cu ele crapate. Un prieten facea identic la o Mazda si a constatat ca dupa apoximativ 1 an avea gumele crapate fix pe unde daduse el cu acel silicon iar pe interior nu aveau nimic si erau anvelope Bridgestone.Vrei sa arate bine gumele.....foloseste Coca Cola si un burete de vase ca sa aplici Cola pe anvelope.Este cea mai ieftina si eficienta solutie si este folosita de samsarii din targ pentru a da un nou lock masinii .
                                Siliconul daca este dat din spary se poate duce foarte usor pe discurile de frana si o sa te trezesti ca nu o sa te mai opresti in timp util atunci cand vei frana.
                                real power..... diesel power by

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google