Felicitari pentru masina, arata bine, am vazut si eu bordul noaptea, arata bestial, mult mai frumos decat ce se vede in poza.
Logan 2
Collapse
X
-
Daca ai pune si tu o poza la rezolutie normala ca sa putem vede cu totii ce ai vrut tu sa postezi ar fi briliant!
@pascaru_val: Din cate observ eu acea "tavita" este confectionata dintr-o bucata de linoleum de trafic. Am dreptate shark?Last edited by loloatevistul; 26 August 2013, 12:08.
Comment
-
Originally posted by shark 2013 View Postac isi face bine treaba in depasiri fata de ph1 si 2 ,nu se pierde din putere.Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Originally posted by pascaru_val View PostShark de un de ai luat cauciucul ca sa iti faci tavita portbagaj?
Originally posted by mihai.85 View Postfelicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos, dar nu am inteles prea bine ce ai vrut sa spui in primul post. ce te face sa crezi ca la PH1/PH2 AC-ul nu isi face bine treaba sau ca isi pierde din putere in depasire?
Comment
-
Nu ii mai da pe caucioace cu fel de fel de smakuri care sa le faca aratoase........o sa te trezesti cu ele crapate. Un prieten facea identic la o Mazda si a constatat ca dupa apoximativ 1 an avea gumele crapate fix pe unde daduse el cu acel silicon iar pe interior nu aveau nimic si erau anvelope Bridgestone.Vrei sa arate bine gumele.....foloseste Coca Cola si un burete de vase ca sa aplici Cola pe anvelope.Este cea mai ieftina si eficienta solutie si este folosita de samsarii din targ pentru a da un nou lock masinii .
Siliconul daca este dat din spary se poate duce foarte usor pe discurile de frana si o sa te trezesti ca nu o sa te mai opresti in timp util atunci cand vei frana.real power..... diesel power by
Comment
Comment