Te referi la zgomot in general sau la zgomotul produs de motor ? Daca vorbim de zgomotul produs de motor asta e o alata chestie care la inceput ma supara. Motorul asta face ca o "masina de cusut" la o tonalitate inalata si o cadenta mai rapida in comparatie cu SuperNova care avea o tonalitate mai joasa, mai grava si parca ceva mai rotund, paraca torcea o felina primejdioasa... )
Logan 2 BlueLaureat 1.2 16v IS 72 RWE
Collapse
X
-
De azi 17-09-13 e cu numele meu in acte !"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Imi place masina, sper sa nu te prind cu ea pe la probleme tehnice!
Bazil, ia zi la ce bani se ridica numerele rosii si asigurarea pe o luna(parca asa iti da de la dealer)...nu mai tin minte cat a fost la mine in 2011! ca sa stiu la ce sa ma astept!Keep walking...
Comment
-
-
Originally posted by jonnie007 View PostImi place masina, sper sa nu te prind cu ea pe la probleme tehnice!
Bazil, ia zi la ce bani se ridica numerele rosii si asigurarea pe o luna(parca asa iti da de la dealer)...nu mai tin minte cat a fost la mine in 2011! ca sa stiu la ce sa ma astept!
Asigurarea nu am luat-o de la dealer, am facut-o eu la un brocker.
Taxa timbru mediu = 489 Lei"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
-
nr rosii + rovinieta pe o luna ... astea se includ in banii aia ... eu in decembrie stiu ca am dat undeva pe la 130 de lei.
Rca-ul nu e obligatoru sa ti-l faci le ai si nici nu trebuie sa anunti pe nimeni - te duci cu el in buzunar cand ridici masina
Comment
-
-
Originally posted by jonnie007 View Postmda! asa sta treaba! am retinut! vreo 200 de eur se mai duc pe taxa mediu, nr rosii-negre, rca pe o luna etc
Numere rosii -150 lei
Taxa de mediu -489 lei (in cazul meu)
Taxa inmatriculare -60 lei (Primarie-Finante)
Taxa certificat inmatriculare -37 lei (CEC)
Fisa inmatriculare -20 lei
Numere Preferentiale -85
RCA -175 lei pe 6 luni Dar suma este irelevanta deoarece e vorba de varsta, bonus malus, etc..."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View Postbravos ... te-ai miscat destul de repede - probabil ca si carte masinii a venit repede - la mine stiu ca a durat vre-o luna pana am reusit sa inmatriculez bolidu ...ca nu imi venea cartea
P.S. ... acum poti schimba si poza de la avatar nu ?? D
Originally posted by jonnie007 View Postda! Multam Bazil... numerele le am ca le-am pastrat de la loganul anterior...in rest sunt bun de plata! la rca sa vad ce fac...ca vreau sa-mi pastrez b7`le...oricum am sub 30 si astia vor sa ma jupoaie!"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
Comment