Bazilman, la ce firma de asigurari ti-ai facut asigurarea? Multumesc!
Logan 2 BlueLaureat 1.2 16v IS 72 RWE
Collapse
X
-
Originally posted by Bazilman View PostApropos de avatar : ai o fotografie foarte interesanta, bizara, gen SF ; imi aminteste de Matrix, de niste siruri de numere (parca) ce se scurgeau pe un fond verde insa...
Pentru RCA sa ceri datele masinii inainte de a o ridica pentru a putea incheia polita.... efectul spumei active ...
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostBazilman, la ce firma de asigurari ti-ai facut asigurarea? Multumesc!
Originally posted by prometheus View PostIa zi-ne Bazile cum e cu depasirile prin afara ? cu acest motor ? te-ai acomodat cu el ? sau inca nu te dai la el pana nu se mai rodeaza ?"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Sincer....cand faci o depasire ....atunci cam regreti ce ai sub capota.....
Cum fac eu in depasiri....Opresc AC .....bag in treapta 4 si dau talpa pana aproape de 4000 rotaii/minut....motorul asta cam dupa 3000-3200 de ture ii simti un pic de avant .....sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by prometheus View Post.....bag in treapta 4 si dau talpa pana aproape de 4000 rotaii/minut....motorul asta cam dupa 3000-3200 de ture ii simti un pic de avant ....."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
-
Care cheder e cu profilul "corect" , bun pentru al putea pune la capota ?"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
-
Problema e ca am comandat acest cheder si cele 4 obturatoare de praf de la un user de pe forum si am primit cel din poza 1. O vom rezolva noi ca suntem oameni mari
[QUOTE=Bazilman;1512821]Problema e ca am comandat acest cheder si cele 4 obturatoare de praf de la un user de pe forum si am primit cel din poza 1. O vom rezolva noi ca suntem oameni mari"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
-
Mai oameni buni, de 1 luna am devenit posesor de Logan 2 si am incercat sa montez in aeratoare, unul din cele 3 aparate DrMarcus de pe fosta SuperNova, dar nu am reusit !!!
Nici unul din cele 3 nu are "piciorusele" destul de lungi pentru a putea fi fixat in aeratoare.
La SuperNova aeratoarele erau tip grila acestea sunt tip clapeta si e destul de mare iar clemele de fixare nu ajung in mijlocul lor..."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
-
Incearca sa intorci aeratorul la 180 grade , ca odorizantul sa nu "atarne" (il intorci la punctul in care nu poti sa il inchizi ce sus in jos) , eu asa am facut cand am avut un AmbiPur si statea ok , cum este in poza de jos.Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Comment
Comment