If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cristi, daca puteai sa iei o chestie din plastic ceva sa pui peste ledurile alea, era perfect!
La Skoda au un plastic si e prea adevarat... Nu gasesti in comert sa pui de la o alta masina un plastic, ceva? La chestia asta imi sta mie gandul: sa iau oglinzi MCV si sa caut un plastic care sa se muleze cumva pe oglinda.
sibianul- ce ai tu acolo, si ce am prezentat eu, e total diferit , ca sa nu mai zic, ca eu venisi orecum cu ceva imbunatari, fata de ce e in poza aeea.
mike26ro-lipiturile cu "+" au fost izolate separat inainte de montarea in oglinda, iar dupa montaj,toate ledurile (semnalizare+-iluminat) au primit fiecare cate un strat bun de silicon, special pt a fi protejate de apa. E silicon de constructii, negru, sa nu reflecte lumina inapoi in rama.
iamagi-a venit cineva cu ideea asta, de a pune rama de plastic transparenta acolo, dar nu cred ca este loc, de rama+suportul ledurilor. Nu este asa de mult spatiu cum crezi. Plus ca la mine, ledurile sun PILITE...da!...sunt la nivelul ramei oglinzii. DAca stergi cu mana plasticul oglinzii, nu le simti. Ideea asta mi-a dat-o GEO. De ce pilite?-1. nu se agata prostul la spalatorie, atunci cand sterge oglinzile
2. estetic vorbind, aratau ca niste **** scoase afara
3. ofera iluminat mai bun, nu intr-un singur punct, ci difuz.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
fie cum zici tu.....da 3 leduri.....nu-s cine stie ce...plus ca eu am si iluminat in jos, pe temporizarea plafonierei. De asta am zis ca nu are nimeni asa ceva pe masina..dar tu vezi si intelegi doar ce vrei tu. 3 leduri pe oglinda, in comparatie cu 12 buc (5 semanalizare- 7 iluminat). Hai sa fim seriosi......compari benzinarul cu dizelul.....(ca idee)
Poze sau film pe timp de noapte...cred ca diseara.
Cristi, nu ma intelege gresit!
E foarte fain cum ai facut tu la tine, dar, nu e ideea originala si anume de au fi avut nimeni pe masina1
Asta e ideea, nu ca la tine nu este mai prelucrat, dar ideea de semnalizare in oglinzi, au avut-o altii inainte, si chiar inaintea mea!
Hai, tunareste acolo...ca e de bine!
Asa e, ideea de semnalizare in oglinda, este de mult....dar modalitatea de montaj, si tipul pozitionarii difera. Cum ti-am spus, proiectul meu initial era semnalizarea in sticla de oglinda (un threat de mult uitat)......dar din lipsa de materiale si sfaturi, nu am putut duce la finalizare proiectul.
Bun, ca montaj, ceea ce am facut eu, e mizilic.....dar tot imi fuge capul la ceva cu capac de plastic incolor. Trebuie construit un suport pt leduri, sa fie oarecum flexibil intr-o anumite masura, si sa incapa in interiorul oglinzii, fara a fi deranjat de mecanismul de fixare a sticlei. Tot ce am facut pana acum, am facut pe o oglinda avariata, putand sa-mi fac idee exact,cum trebuie gaurit,unde anume si toate astea, pt a ajunge la stadiul de acum.
Alte imbunatatiri:- telescop la capota fata
-montare releu, pt temporizarea stergatoarelor, la timpi diferiti de stergere
-termometru cu senzor interior/exterior.
Si, daca vrea cineva sa nu-i mai fuga "fundul" masinii in viraje......ii dau eu arcurile mele spate. LA cate greutate au carat in 3 ani, pot spune ca s-au asezat destul de bine, astfel incat, chiar si cu masina goala, nu sunt probleme in viraje. Vreau doar in schimb, arcuri noi.....sa le tasez si pe acelea.
[QUOTE=cristi3775;296226]Pragurile, vor urma cat de curand....
paravanturile..nu le-am pus degeaba, isi au rostul lor.
jantele..."vin" si ele acusica.
Bara spate..nici mie nu prea im place, dar acu depinde din ce unghi privesti.
zilele trecute, mi-am revopsit manerele de la portiere in argintiu, si panoul de la consola centrala. Eu zic, ca arata mult mai bine asa, si sincer, asa pare.
Cu ce vopsea sau solutii ai dat ca sa prinda pe plastic? Se stie ca nu orice vopsea prinde pe plastic.As incerca si eu sa-mi vopsesc manerele de la usi si aeratoarele, dar nu asa oricum ca daca e sa fac o treaba macar sa fac o treaba buna care sa tina multa vreme.
Pe plastic se da cu spray Plastic Primer (grund), si apoi vopsea, eventual spray lac dupa preferinta. Inainte de toate, smirgheluit toate piesele bine bine, cu smirghel ff fin, cu apa, se degreseaza si se trece la pictura.
Alte imbunatatiri:- telescop la capota fata
-montare releu, pt temporizarea stergatoarelor, la timpi diferiti de stergere
-termometru cu senzor interior/exterior.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment