Am catat prin piatra...doar asa de curiozitate, si nu am gasit. LA autostefan, avea una, dar era incompleta, si nu s-au riscat baietii. Acuma ce sa spun.....au zis ca omu e serios, ca au mai luat de la el piese. De sa mi-o traga, ce pot face....ca daca stiam mecanica, umblam eu....dar na..eu le am cu tevile.
Nt 06 Lxe
Collapse
X
-
Am luat masina de ieri.......Merge perfect. Am avut ambreiajul reglat cam jos, fata de ce ma obisnuisem, l-am reglat eu azi......Cost total 1400 ron: cutie sh + transport curier + 3l ulei cutie + rulment valeo nou + manopera + benzina 50 ron.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Azi am montatat inaltatoarele primite de la matheo, din bucuresti.
Cam saltata masina de fund.....Sa vedem cum ma simt cateva zile, apoi daca simt nevoia, voi trece la reducerea din inaltime a inaltatoarelor....
Prima Poza este cu masina stock.....celelalte 2 ..garda la aripa...stock....apoi cu inaltatoarele montate. Pe una din ultime, am si 50 kg in portbagaj pus, pt constatare diferenta garda.
Oricum, cu arcurile stock...la 100 kg pe bancheta spate, arcurile spate au scazut cu 4-5 cm ...Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
nop....caci e asa cum a spus si Matheo....bat cap in cap telescoapele la gropi, ridicaturi.
Le voi scurta .....astfel incat sa imi fie pe plac, si util.......
apropo de lasat jos....suspensia pe spate s-a intarit.......preseaza altfel acuma.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Nu te supara dar e urat rau ce-ai facut tu. Suspensia stock cu ce deranja? Si pe camp daca mergeai cu aia stock nu atingeai nimic .......
Dati-le idei alora de la Dacia ))))) Nu destul trec elefantii pe sub ele ......Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment