Nt 06 Lxe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

I-ata cateva mici modificari aduse la masina:- Montat folie autorizata pe luneta si geamuri laterale spate.
    - montat parasolar din folie
    - montat autocolant stalpi portiere
    - vopsit inele aeratoare+manerele de la portiere+V de la grila din fatza a masinii
    - set huse scaune fatza

va mai urma
    Attached Files
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Grila Fatza

Din cauza unor "buni oameni", care mi-au sutras emblema cu Dacia din grila radiatorului, m-am hotarat, si "enervat" putin si mi-am schimbat look-ul la masina putin. O noua grila de aer, tip plasa..
      Daca si emblema spate va disparea..Si acolo fiti siguri ca vor aparea modificari...Din rau inspre mai bine....
      Attached Files

Comment

Frumos Cristi! Imi place! Abia astept sa o vad diseara. Cum ai dat masca veche jos? A mers greu?
        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
        NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Intotdeauna...Prima oara e mai greu...Pana te obisnuiesti.....Dupa aeea ...Floare la ureche..

Comment

hai ma... Ce stiti voi ? Cristi e un baiat descurcaret tare mancalar mama
            frumos cristi, imi place

Comment

Noroc de voi, pentru ca imi mai dati niste idei, iar eu le pun in practica. Iata una dintre ele:-cheder de cauciuc pe marginea interioara a portierelor. Opreste in proportie de 90% intrerea prafului in masina pe la usi.
              Se gaseste in DEDEMAN, la raionul Materiale de Constructii, banda din cauciuc dubla, adeziva. Pt toate 4 portiere trebuie in jur de 14m liniat,si costa 35 lei.
              Attached Files

Comment

Si se simte diferenta?Chiar e o chestie care merita. La motor nu pui ?
                NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos. Vopseste si barile integral in culoarea masinii si o sa fie super. Interesanta ideea cu chederul pe usa.

bafta in continuare.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

B-53-SDP Cum ai ala dCi? )

Comment

Chiar iunteresant chederul ala !
                      Spor in continuare !
                      http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Pe hartie sau calculator poti avea orice. Eu am un logan normal de 70 CP cu intercooler si atat.

"C" si "I" le-am facut eu cu rosu si pe capacul de la motor de distractie nu de altceva.

Comment

Mi se pare penibil sa ati schimbi semnul motorizarii ca sa pari mai "ciumeg" sau vopsit de litere doar asa de dragul de a face ceva. Vad o gramada de ciobani cu TDI cu diferite litere vopsite cu oja acuma au inceput sa apara si loganuri cu 1.6 16v sau dci cu alte motorizari sub capota

Comment

Capota la motor nu o ridica nimeni iar pe spate nu mai am embleme.

Comment

Salut, cristi ce se mai aude de ledurile alea...Pe la voi prin bazar )..Nu o mai aparut ?
                              .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

Si eu caut de ceva timp, dar albe nu am mai vazut
                                NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google