If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
I-ata cateva mici modificari aduse la masina:- Montat folie autorizata pe luneta si geamuri laterale spate.
- montat parasolar din folie
- montat autocolant stalpi portiere
- vopsit inele aeratoare+manerele de la portiere+V de la grila din fatza a masinii
- set huse scaune fatza
Din cauza unor "buni oameni", care mi-au sutras emblema cu Dacia din grila radiatorului, m-am hotarat, si "enervat" putin si mi-am schimbat look-ul la masina putin. O noua grila de aer, tip plasa..
Daca si emblema spate va disparea..Si acolo fiti siguri ca vor aparea modificari...Din rau inspre mai bine....
Noroc de voi, pentru ca imi mai dati niste idei, iar eu le pun in practica. Iata una dintre ele:-cheder de cauciuc pe marginea interioara a portierelor. Opreste in proportie de 90% intrerea prafului in masina pe la usi.
Se gaseste in DEDEMAN, la raionul Materiale de Constructii, banda din cauciuc dubla, adeziva. Pt toate 4 portiere trebuie in jur de 14m liniat,si costa 35 lei.
Mi se pare penibil sa ati schimbi semnul motorizarii ca sa pari mai "ciumeg" sau vopsit de litere doar asa de dragul de a face ceva. Vad o gramada de ciobani cu TDI cu diferite litere vopsite cu oja acuma au inceput sa apara si loganuri cu 1.6 16v sau dci cu alte motorizari sub capota
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment