Nt 06 Lxe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumusica masina,parca mai cere un pic lasata si jante neaparat...ca sa nu mai zic de praguri...simpatica asa spalata
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• lasa ca dai tu de bani si iei si niste jante frumoase, bafta si spor la tunarit!!!

Comment

• frumoasa masina dar punei praguri ca e tare uratica far nu au nici un sens barile fara praguri ...si paravanturile dale jos...bafta.
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Pragurile, vor urma cat de curand....
          paravanturile..nu le-am pus degeaba, isi au rostul lor.
          jantele..."vin" si ele acusica.
          Bara spate..nici mie nu prea im place, dar acu depinde din ce unghi privesti.

zilele trecute, mi-am revopsit manerele de la portiere in argintiu, si panoul de la consola centrala. Eu zic, ca arata mult mai bine asa, si sincer, asa pare.

O rugaminte catre toti useri ce intra pe aceasta pagina. va rog sa va abtineti de la comentarii aiurea gen: "sa dai jos", "trebuia sa faci..".

Tot ce este pe masina mea,este util,si este pentru ca mi-a placut mie in primul rand.
          Attached Files
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• pai..in cazul acesta poti inchide topicul , pui doar poze si te feliciti / mustrezi singur pentru "realizarile " facute!
            Last edited by Thejock3r; 2 April 2009, 23:22.
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• mici modificari aduse stopurilor tuning. De mult vroiam ceva pe fond negru....si uite ca mi-am facut eu.
              Azi am spalat-o,aspirat-o...meniu complet.De mult nu mai era portbagajul meu asa gol si curat )
              Attached Files

Comment

• Pfff super treaba cu stopurile......explica-mi te rog cum ai reusit sa le desfaci , ca eu m-am chinuit mult si nu am reusit....
                Detalii te rog

Comment

• cum luni imi recapat permisul, si pot recupera de acuma km pierduti de luna asta, mi-am permis de am mai adus cateva modificari/imbunatari masinii mele.
                  in primul rand mi-am schimbat luminile din bord, gen VW luminile de pe consola centrala si de la clima....cu lumina albastru.
                  Azi am pus si filtrul de habitaclu cu carbon, si o sa urmeze o mica intretinere interioara caci prea mult a stat pe dreapta.

Ieri am primit de la AUTOMOBILE DACIA o scrisoare,in care ma roaga sa merg in serviceul cel mai apropiat pentru a-mi monta gratuit a 3a centura pe spate, cu prindere in 3 puncte. Posed un Logan, model Preferance ABS+ din august 2007.

Comment

• ieri am fost eu si mi-au montat centura centrala spate cu prindere in trei puncte, vreu sa spun ca a durat undeva in jur de 30 - 40 minute, mai mult s-au chinuit sa faca nota de comanda
                    Last edited by birky; 30 May 2009, 11:58.
                    ONLY GOD CAN JUDGE ME
                    http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

• Ai o masina frumoasa.

Comment

• Poze noi

Se vede ca nu am mai postaT cam de multisor.
                        ultimile modificari: montat praguri , modificat si revopsit spoilerul spate, schimbat leduri in bord ca la VW -limbile rosii, ceasul de la turometru si kilometraj cu albastru,iar la turometru, de la 5800 in colo e rosu, cadranul principal e rosu, cu folia intoarsa, si schimbat luminile in albastru la consola centrala-
                        -vospsit azi consola dintre scaune cu negru mat (s-a terminat sprayul, caci aveam mai multe in plan)
                        -montat statie de tir, pentru drumurile lungi care vor urma de acum in colo
                        -schimbat placutele de frana (53500 km)-cele originale mai mergeau bine...
                        -montat filtru de habitaclu cu carbon (dezamagit)

In viata personala:om proaspat insurat, si in asteptarea unui bebel
                        Attached Files

Comment

• Foarte frumos lucrate pragurile, sunt simple si chiar dau bine pe masina...
                          Asai ca in curand vor urma si niste jante?
                          Felicitari pentru bebel

Comment

• Casa de piatra si sanatate la cel mic!!!

Comment

• Multumesc de urari.....mai am un pic de timp pentru modificari, ca peste 3 luni va aparea micul loganist/a......

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
                                In seara asta, m-am agitat ca un peste...si am dat niste telefoane in stanga si in dreapta, primul la o tipa care lucreaza la tribunal, si al 2lea la un politai. S-a constata ceea ce ma gandeam eu.Procesul verbal este NUL. Maine ma duk sa imi ridic permisul inapoi.
                                Originally posted by cristi3775 View Post
                                ..Da..pai am facut contestatia de rigoare...si pe 27 ianuarie ma vad cu politaiul la tribunal, sa imi anuleze procesul verbal,caci nu m-a incadrat corect la fapta pe care am comis-o, si in proces nu a stipulat k imi va retine permisul...deci?!!???
                                Astia trebuie f****i in gura, pe romaneste.

Pe 30 mai 2009
                                cum luni imi recapat permisul, si pot recupera de acuma km pierduti de luna asta, .
                                In viata personala:om proaspat insurat, si in asteptarea unui bebel

In primul rand,pana te acresc,sincere felicitari pt realizarile in plan familial,sunt demne de toata lauda.Apreciez familistii.

Apoi,credeai ca am uitat...?Sper ca acum,fiind un familist ,ti-ai mai revenit putin cu picioarele pe pamant,pt ca oricum,te-ai umflat in pene degeaba,ai scos praf si....si atat.Mi-a scris mie moderatorul cu rosu in post,da am avut dreptate...scuze...

Inca o data,felicitari pt familie!
                                Last edited by bobodinvs; 1 August 2009, 04:00.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google