Logan MK II 0.9 TCe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta e masina de zi cu zi si Supra de plimbari de seara si weekend.
    Jante...destule. In primul rand, ce stil vrei sa adopti?
    sigpic

Comment

In limita bunului simt pe 15 sau 16 ceva admis si nu bling bling dar nici racing.
      Greu de multumit :P

Comment

Uite unele decente care seamana cu cele OEM.
        Attached Files

Comment

aa, credeam ca stai langa botosani..

la jante intereseaza-te daca gasesti fara sa mai pui flanse, ca vazusem o conversatie ca nu ar fi distanta intre prezoane..
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by jvanovich View Post
            In limita bunului simt pe 15 sau 16 ceva admis si nu bling bling dar nici racing.
            Greu de multumit :P
            admis ai doar pe 15 ... 16 e pe barba ta D
            sigpic
            This is My Ride!
            !Visit and enjoy!

Comment

De indata ce fabricantul pune pe masina presiunea in pneuri si pentru r 16 eu zic ca sunt admise si se pot trece si pe carte daca te complici putin

Comment

Drumuri bune iti doresc si multe bucurii alaturi de ea !!

Uite o sugestie de jante :
                Attached Files

Comment

De indata ce fabricantul pune pe masina presiunea in pneuri si pentru r 16 eu zic ca sunt admise si se pot trece si pe carte daca te complici putin
                  Admise - adica legale - sunt doar atunci cand le ai trecute in cartea masinii. Iar ca sa faci tu acest lucru iti trebuie nervi de otel si vre-o mie de euro.
                  sigpic
                  This is My Ride!
                  !Visit and enjoy!

Comment

Sunt frumoase jantele ms. FLORIN ai dreptate ca e complicat dar se poate.

Comment

Zilele trecute am primit BOV-ul de la Stoicanu l0am pus pe masina si cu ocazia aceasta ii multumesc iar astazi am primit si montat mult dorita sigla TCe.
                      Attached Files

Comment

Ai pus stramba sigla
                        Sa-ti psss-ie cu placere !
                        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Nu sunt prevazute r16 pt Logan si Sandero. Eticheta e universala pt Logan, Sandero, Stepway si MCV. Au facut economie si la kktul de abtipild. Eticheta include si Stepway care vine cu roti pe 16 inch, singura de atfel.
                          Asa mi-au raspuns cei de la VC.

Zilele trecute am primit BOV-ul de la Stoicanu l0am pus pe masina si cu ocazia aceasta ii multumesc iar astazi am primit si montat mult dorita sigla TCe.
                          De ce ai pune blow of valve? Chiar sunt curios. Sa nu mai vb de sigla Tce. WTF? Asa mare e suferinta ca nu scrie Tce si nu face ca un turbo adevarat?

Comment

Am sa o indrept cu prima ocazie, despre bov imi place sunetul, iar sigla de ce nu? Este Tce nu? Doar nu am sa pun //M sau alte heciuri si in plus nu imi place sa fie ca restul.Nu am mari asteptari de la el am cu ce ma distra ;)

Am sa o indrept cu prima ocazie, despre bov imi place sunetul, iar sigla de ce nu? Este Tce nu? Doar nu am sa pun //M sau alte heciuri si in plus nu imi place sa fie ca restul.Nu am mari asteptari de la el am cu ce ma distra ;)
                            Last edited by jvanovich; 10 October 2013, 16:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Poti pune si un filmulet cu sunetul de la bov?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google