Am inteles ca varianta cu antifon cauciucat nu e recomandata pt ca miroase la caldura. Chederul sincer nu cred ca tine umezeala, dar crede-ma ca este diferenta. Efectiv simti diferenta pe la 100-120 de km/h ca nu mai auzi vantul asa de puterni. Stie cineva sa imi spuna unde mai pot pune chedere ca sa nu se mai auda asa de tare vantul? Ms
TM 89 DUL 1.6 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
TM80MAT: sunt curios ce anume nu e bine
bogdandochita: multumesc fumos. Pai, luni si marti de la 09:00 pana pe la 20:30, iar miercuri de la 09:00 pana pe la 17:00 aproximativ. Mentionez ca am lucrat singur, si ca mi-a luat mult timp pana am pus placile, dar si pana am lipit fonomin-ul. Un lucru ce mi-a luat mult a fost sa pun totul la loc...unde m-am incurcat pe la centuri tot mi se blocau si nu stiam ca trebuie sa le tin drepte)
faraonw: de la Ciclop a fost luat. Nu stiu pretul, dar oricum e mic.
Comment
-
Dule, de la Dedeman era chederul autoadeziv. Pret undeva la 3.5 lei/m
Originally posted by TM80MAT View PostDule , vad ca ai si executat ce ti-am zis. Te tai cand te prind . Ceva nu imi place la lucrare . O sa avem discutii .
Comment
-
sal!
salut!zimi si mie te rog de unde ti ai luat chederele la usi ca mi se pare o alternativa buna pt reducerea sunetuui la viteza. e super masina da un sfat iti dau sa nu te prostesti sa o softezi ca nu o sa simti nimic am si eu 16v da nu are nici un rost la astea
Comment
-
Originally posted by CRI View Postsalut!zimi si mie te rog de unde ti ai luat chederele la usi ca mi se pare o alternativa buna pt reducerea sunetuui la viteza. e super masina da un sfat iti dau sa nu te prostesti sa o softezi ca nu o sa simti nimic am si eu 16v da nu are nici un rost la astea
Dai niste sfaturi total eronate . Eu in locul altora , ti-as da direct cartonas rosu pentru asemenea porcarii . Daca nu cunosti , iti sugerez sa nu te pronunti . Ai idee cate loganuri de 1.6 16v sunt resoftate ? Ai idee cum merg ? Ai condus cel putin 4 loganuri cu 1.6 16v resoftate ? Tind sa cred ca NU .
Poate sa resofteze linistit motorul . In Timisoara este CristiXp ( cel care a initiat acest forum ) care este reprezentant DIMSPORT . ( http://www.dimsport.ro/ro/ )
Eu iti sugerez sa nu mai dai sfaturi altor persoane .
In locul cui ai da cartonas rosu, bre? Iar ai aspiratii de moderare cu pistolul la brau?Last edited by Niki; 18 November 2013, 14:19.sigpic
Comment
-
Originally posted by CRI View Postsalut!zimi si mie te rog de unde ti ai luat chederele la usi ca mi se pare o alternativa buna pt reducerea sunetuui la viteza. e super masina da un sfat iti dau sa nu te prostesti sa o softezi ca nu o sa simti nimic am si eu 16v da nu are nici un rost la astea
Comment
-
Inca o am in garantie...si nu pot schimba bujiile..dar are alte performante? trage mai bine? daca da, poate pun) Pai diferenta este ca tu ai euro 4, iau eu euro 5. Al meu prinde 100 in 11.5 iar al tau in 10,4. Asta e diferenta... Al meu trage ca un 1.6 90cp euro 4.
Comment
Comment