TM 89 DUL 1.6 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dule, ce crezi ca se poate intampla daca schimbi bujiile? Crede-ma ca sunt mult mai bune decat cele de fabrica. Doctorul poate stie mai bine, poate ma insel, dar mi se pare ca trage mai bine in turatii mai mici cu bujiile NGK.

Originally posted by TM80MAT View Post
    Asa de mult imi plac aceste replici geniale . De-a dreptul mirobolante . Cum sa se prosteasca daca o resofteaza ( remapeaza ) ?

Dai niste sfaturi total eronate . Eu in locul altora , ti-as da direct cartonas rosu pentru asemenea porcarii . Daca nu cunosti , iti sugerez sa nu te pronunti . Ai idee cate loganuri de 1.6 16v sunt resoftate ? Ai idee cum merg ?

Eu iti sugerez sa nu mai dai sfaturi altor persoane .
    Si eu iti sugerez sa lasi aroganta asta de 2 bani. Cartonas ar trebui sa-ti iei tu. Desi eu te-as trasa cu o linie rosie direct.
    Hai sa te intreb eu pe tine, ai idee cati sunt multumiti de resoftare? Ai condus vreodata unul stock si apoi unul resoftat sa-ti faci o idee?
    Pe 1.6 e ok resoftarea, dar pe 16v nu ajuta cu nimic.

Comment

N-are nici o treaba garantia cu schimbarea bujiilor. Pastrezi bonul si le montezi la Dacia ca sa fii asigurat. Desi eu iti spun ca n-are nimic nici daca le schimbi ''in regie proprie'', daca ai sculele si cunostintele necesare s-o faci corect.

Raspunsul motorului se schimba complet, dispar ezitarile / intarzierile la orice turatie, cu precadere la turatii mici si ridicate.

PS > in viata de zi cu zi timpul 0-100 conteaza fix pix. Raspunsul motorului si reprizele conteaza.
      Last edited by dr_mke; 18 November 2013, 00:17.
      sigpic

Comment

Originally posted by dr_mke View Post
        N-are nici o treaba garantia cu schimbarea bujiilor. Pastrezi bonul si le montezi la Dacia ca sa fii asigurat. Desi eu iti spun ca n-are nimic nici daca le schimbi ''in regie proprie'', daca ai sculele si cunostintele necesare s-o faci corect.

Raspunsul motorului se schimba complet, dispar ezitarile / intarzierile la orice turatie, cu precadere la turatii mici si ridicate.

PS > in viata de zi cu zi timpul 0-100 conteaza fix pix. Raspunsul motorului si reprizele conteaza.
        da, dar conteaza totusi si secundele. Ce model de NGK V-line se potriveste la Logan? ms

Comment

Nu la 0-100 Ce zici daca te fac la liniuta cu propria masina, iar tu in masina mea ? Te asigur ca n-am nici un respect pentru transmisie in situatii de gen

NGK BKR6EZ

PS > sper ca nu traiesti in ''liniutza land''
          sigpic

Comment

Da e posibil pt ca nu fac liniute. Scade cumva consumul? Am observat ca sunt mai mhlte numere...nr1,2,3-7,8,9 si pe daciashop.ro am vazut nr 20 si ceva ca se potrivea pe Logan 1.6 16v

Comment

bai prietene care ma citezi pe mine ca nu dau sfaturi bune.ai cumva 16.16V?uite iti zic eu 100% ca e un c...t resoftarea la 16V am incercat de la dim sport si nu are nici o treaba la motorul de 1.6 16V.nu are rost sa influentati pe nimeni.in rest daaaa merge softu pe cel de 1.4 se simte foarte bine si la cele diesel da hai sa nu ne batem joc de bani nostri.iti spun sigur ca la 16 V n-are rost si sunt o gramada care nu au curaj sa o spuna pe forum dar impart aceleasi pareri cu mine.

1. Invata s-a scrii!
              2. Invata sa scri.
              3. Invata sa scrii!
              .........................
              n. Calmeaza-te!
              Last edited by Niki; 18 November 2013, 14:25.

Comment

NGK BKR 6 EZ pentru V-line, si BKR 6 EIX pentru iridium.

Consumul scade foarte usor.
                sigpic

Comment

Are cineva modelul asta de boxe Pioneer TS-G1322i ? As vrea sa pun si pe fata si pe spate modelul asta de boxe. Ce ziceti? Nu vreau statie sau tub de bass. Are cineva midelul asta? Se aud mult mai bine ca cele stoc de pe ph2? Ms

Comment

Pune de 17 cm diametru, nu ai nevoie decat de o modificare minora la sistemul de prindere original pentru fata, la fel, modificari minime in spate.

Nu vei avea bass mai bun cu difuzor de 13 cm pus in locul altui difurzor de 13 cm. Been there, done that, bani aruncati pe geam.

Incearca ceva de genul asta, ar trebui sa gasesti la CarSystems, ai de unde alege http://carsystems.ro/car-audio-video...html?marca=277

PS > mai bine iti iei acum asa pe fata si a doua pereche de iepuras, decat sa te arunci la difuri tot de 13 cm, cu care practic nu faci mai nimic pentru imbunatatirea sunetului, mai ales ca nu vrei sub.
                    Last edited by dr_mke; 24 November 2013, 00:15.
                    sigpic

Comment

Am fost pe la Auchan si am gasit acolo difuzoare Pioneer 1321i. Mi-am luat 4 difuzoare. Zilele astea trebuie sa le montez. Eu zic ca o sa fiu multumit de ele pt ca nu sunt un audiofil inrait Vroiam doar sa se auda putin mai bine ca cele stoc Multumesc frumos pt sfaturi.

Comment

VAI SI AMAR!!! azi am reusit sa le montez. Deci oala sparta, este putin spus. Nu inteleg de ce cele stoc se aud muuuuuuult mai bine si sunt si cu membrana din carton, iar cele pe care le-am cumparat sunt cu frecvente 40hz-25khz, si se aud ca un telefon. de ce?

Comment

Presupun ca mufele de pe difurile stock nu s-au potrivit la difurile noi. Vezi sa nu fi gresit polaritatile si sa ai unul sau mai multe difuzoare legate invers, practic in contrafaza cu celelalte.
                          sigpic

Comment

pai m-am gandit si la asta, si am inversat polaritatea...si tot degeaba Dar tot nu inteleg

Comment

Ai gresti ceva la montaj probabil... Pune niste poze.
                              Polaritatea chiar daca este inversata se aude tot cam asa doar ca bate invers difuzorul.
                              MY CLA

Comment

Aproximativ da. Doar ca daca unul singur este legat cu polaritate inversa fata de restul, se aude ca dintr-o galeata sparta.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google